Η κυρία Βιβή Σταμπέλου, Manager, PR & Communication της Elastrak S.A. μας αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το ελαστικό Firestone RoadHawk.

Firestone RoadHawk: Ξεχωρίζει και μετά τα 20.000 χλμ.

2.454 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

To Firestone RoadHawk είναι ένα από τα ελαστικά που επιλέξαμε και δοκιμάσαμε στο 2o Live Test ελαστικών. Ας δούμε πιο κάτω, τι λέει η κυρία Βιβή Σταμπέλου, Manager, PR & Communication της Elastrak S.A. σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις τεχνολογίες του συγκεκριμένου ελαστικού καθώς και το κοινό-οδηγούς που καλύπτει.

Α.Τ.: Ποιο είναι το «κοινό στόχος» (ποιοι οδηγοί) για το Roadhawk;
Β.Σ.: To Roadhawk της Firestone είναι ένα touring ελαστικό με ευρεία εφαρμογή για όσους οδηγούς απαιτούν αξιόπιστες επιδόσεις με συνέπεια και διάρκεια. Αναλαμβάνει να μεταφέρει εσάς και τους δικούς σας με ασφάλεια στον προορισμό σας.    

Α.Τ.: Τι υπόσχεται ο νέος σχεδιασμός του ελαστικού RoadHawk
σε αυτό το κοινό ;
Β.Σ.: Το Roadhawk της Firestone, το οποίο διαθέτει έναν νέο, πρωτότυπο σχεδιασμό πέλματος με ειδικά εξελιγμένη σύνθεση γόμας, κατασκευάστηκε για να υπερτερεί των βασικών ανταγωνιστών του, ως προς τις επιδόσεις του ΚΑΙ μετά τα 20.000 χλμ. Η απόδοση μειώνεται με τον χρόνο, όσο περισσότερο χρησιμοποιείται ένα ελαστικό, τόσο περισσότερο φθείρεται και χάνει μέρος της απόδοσης και της ικανότητας του, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η δυνατότητα ακινητοποίησης του οχήματος, ο βαθμός άνεσης και η πρόσφυση ιδίως στο βρεγμένο. Το Roadhawk της Firestone προκαλεί αυτόν τον κανόνα περισσότερο από ποτέ.    

Α.Τ.: Τι πρεσβεύει η πιστοποίηση (που έχει το Roadhawk) TÜV SÜD ;
Β.Σ.: Ο TÜV SÜD είναι ο μεγαλύτερος, ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης τεχνολογίας ελαστικών και τροχών στην Ευρώπη, με έμφαση στην ασφάλεια, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα. Εξασφαλίζει στον καταναλωτή μία αντικειμενική και αξιόπιστη πιστοποίηση σχετικά με τα προϊόντα που εμπιστεύεται, προσδίδοντας μία προστιθέμενη αξία στην αγορά του. 

Α.Τ.: Ποια τα πλεονεκτήματα του Roadhawk ;
Β.Σ.: Το Roadhawk της Firestone διακρίνεται για την κορυφαία απόδοσή του στο κράτημα στο βρεγμένο και διαθέτει την κορυφαία βαθμολογία «Α» στην κατηγορία πρόσφυση στο βρεγμένο, βάσει της Ευρωπαϊκής ετικέτας. Μάλιστα ανεξάρτητες δοκιμές από τον TÜV SÜD απέδειξαν ότι το Roadhawk υπερτερεί των κύριων ανταγωνιστών του, ως προς τις επιδόσεις στο βρεγμένο και μετά τα 20.000 χλμ. Προσφέρει όμως και κορυφαίες επιδόσεις στο φρενάρισμα στο στεγνό, αφήνοντας μάλιστα τους αντιπάλους του να διανύσουν έως και τρία μέτρα μεγαλύτερη απόσταση, έως ότου τελικά  αυτά φρενάρουν. Το Roadhawk όμως δεν είναι καλύτερο μόνο ως προς τον ανταγωνισμό αλλά και σε σχέση με τον προκάτοχό του το ΤΖ300, αφού εξασφαλίζει έως και 20% καλύτερη απόδοση κατά της φθοράς. Επί της ουσίας με το Roadhawk της Firestone έχετε τις κορυφαίες επιδόσεις στην πρόσφυση στο βρεγμένο και πολύ καλό έλεγχο στο φρενάρισμα στο στεγνό. Εάν προσθέσουμε σε αυτό και την εμπειρία που προκύπτει από την κατασκευή ποιοτικών ελαστικών για περισσότερα από 100 χρόνια, έχετε την ιδανική επιλογή για σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση οδήγησης.

Πατήστε «Επόμενη Σελίδα» για να επιστρέψετε στο 2ο Live Mega Test Ελαστικών!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ford
skoda