Η τεράστια μάσκα στο μπροστινό μέρος, η μεγάλη κεκλιμένη προς τα εμπρός πίσω κολόνα και το ογκώδες πίσω μέρος με δύο διπλής απόληξης εξατμίσεις κάνουν ξεκάθαρη... δήλωση παρουσίας για το θηριώδες όχημ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η τεράστια μάσκα στο μπροστινό μέρος, η μεγάλη κεκλιμένη προς τα εμπρός πίσω κολόνα και το ογκώδες πίσω μέρος με δύο διπλής απόληξης εξατμίσεις κάνουν ξεκάθαρη... δήλωση παρουσίας για το θηριώδες όχημα της Ford.

Ford Explorer: Ένα θηρίο 457 ίππων με χώρους... διαμερίσματος!

26.225 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2022)

Macho εμφάνιση, ευρυχωρία εκεί που δεν μπορείς να φανταστείς, 3λιτρος V6 κινητήρας αλλά και χαμηλή κατανάλωση! Το Plug-in υβριδικό Ford Explorer έχει τέσσερις ξεχωριστούς άσους στο... μανίκι του.

Με επιδόσεις και ήχο από Mustang, αλλά με κατανάλωση ηλεκτρικού

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου το μέγεθος είναι βασική προτεραιότητα, το extra large SUV της Ford είναι μία δημοφιλέστατη επιλογή. Εδώ, στα ευρωπαϊκά μονοπάτια, το Ford Explorer κάνει εκκωφαντικό «come back» και αποκτώντας νέο Plug-in υβριδικό σύνολο φαντάζει μία εναλλακτική πρόκληση απέναντι στον γερμανικό premium ανταγωνισμό. Διαθέσιμο για πρώτη φορά μετά την πενταετία 1996-2001, το 6ης γενιάς Ford Explorer υπόσχεται ευχάριστες εξερευνήσεις με τα 4 βασικά στοιχεία διαφορετικότητάς του.


Εκτός δρόμου τα ειδικά προγράμματα, η μεγάλη απόσταση από το έδαφος (204 χλστ.) και φυσικά η τετρακίνηση, κάνουν αυτά που χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί ακόμα και ένα πολύ δύσκολο ανάγλυφο.

Εκτός δρόμου τα ειδικά προγράμματα, η μεγάλη απόσταση από το έδαφος (204 χλστ.) και φυσικά η τετρακίνηση, κάνουν αυτά που χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί ακόμα και ένα πολύ δύσκολο ανάγλυφο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, από την ευρυχωρία ως τον εξοπλισμό

Με μήκος πάνω από 5 μέτρα, πλάτος 2 μέτρα και μεταξόνιο 3.025 χλστ., δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως η καμπίνα του Ford Explorer μοιάζει με... γκαρσονιέρα. Η ευρυχωρία και η άνεση των επιβατών είναι «παιχνιδάκι» για το μεγάλο SUV της Ford, το οποίο έχει τον μεγαλύτερο ωφέλιμο χώρο πίσω καμπίνας στις μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center με 155,5 εκ.! Συν τοις άλλοις, πρόκειται για ένα μοντέλο που προσφέρεται σε 7-θέσια διαμόρφωση, η οποία μεταβάλλεται ανάλογα τις απαιτήσεις. Για παράδειγμα, η τρίτη σειρά των 2 καθισμάτων, μπορεί να βυθιστεί, ενώ και τα 3 καθίσματα της δεύτερης σειράς είναι ανεξάρτητα, με τα ακριανά να σύρονται εμπρός πίσω και το μεσαίο να παραμένει σταθερό. Το παζλ ευρυχωρίας του Ford Explorer ενισχύεται επιπλέον χάρη στον τεράστιο χώρο αποσκευών (από 240 λτ. έως και 2.274 με χειροκίνητη αναδίπλωση και της 2ης σειράς).

Ο ανθρωποκεντρικός προσανατολισμός ολοκληρώνεται με τον πλούσιο εξοπλισμό μιας και το Ford Explorer προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την «βασική» ST-Line και την Platinum. Κοινός παρονομαστής ο εντυπωσιακά πλήρης στάνταρ εξοπλισμός με την 8ετή εγγύηση. Μεταξύ άλλων, στο θηριώδες SUV της Ford βρίσκει κανείς ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, οθόνη αφής 10,1 ιντσών, 3-ζωνικό αυτόματο κλιματισμό, το 980 W ηχοσύστημα της B&O, δερμάτινες επενδύσεις, κλιματιζόμενα και με μασάζ καθίσματα, αερόσακους για τα γόνατα σε οδηγό και συνοδηγό κ.ά..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center