• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Ford Kuga: To πιο δημοφιλές PHEV στην Ευρώπη

4.316 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/5/2021

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

Το Ford Kuga PHEV ήταν το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο τον μήνα Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Jato.

Η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Kuga - του πιο εξηλεκτρισμένου μοντέλου της γκάμας Ford συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων οδηγών κατακτώντας επάξια τον μήνα Απρίλιο την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην κατηγορία του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Jato Dynamics για 26 χώρες της Ευρώπης, οι συνολικές πωλήσεις του νέου Ford Kuga PHEV τον περασμένο μήνα έφτασαν τις 4.171 μονάδες καταγράφοντας μία θεαματική αύξηση της τάξης του 495% σε σχέση με εκείνες του περασμένου Απριλίου του 2020.

Oι πωλήσεις του νέου Ford Kuga PHEV τον περασμένο μήνα έφτασαν τις 4.171 μονάδες.

Oι πωλήσεις του νέου Ford Kuga PHEV τον περασμένο μήνα έφτασαν τις 4.171 μονάδες.

 
Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος κίνησης του νέου Kuga PHEV συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5L που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson, ηλεκτροκινητήρα, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με τη μέγιστη απόδοση να ανέρχεται στους 225 ίππους.
 

H καμπίνα του Kuga.

H καμπίνα του Kuga.

Οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας χρησιμοποιώντας τα προφίλ EV Auto, EV Now, EV Later και EV Charge. Όταν η μπαταρία φτάνει στο κατώτερο επίπεδο φόρτισης, το Kuga αυτόματα επιστρέφει στο πρόγραμμα EV Auto συμπληρώνοντας την ισχύ του βενζινοκινητήρα με υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα με χρήση της ανακτημένης ενέργειας για βελτιστοποιημένη οικονομία καυσίμου.
 
Το Kuga Plug-In Hybrid είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line X με μηδενικό εταιρικό φόρο και τιμή 45.715€ προσφέροντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 56 χλμ. με βάση το πρωτόκολλο WLTP, κατανάλωση καυσίμου 1,4 λιτ./100 και εκπομπές CO2 από 32 g/χλμ.

54 διαθέσιμα άρθρα για FORD  KUGA

Tags: FORD KUGA, PHEV