Ford Mustang X-Tomi Design

Ford Mustang X-Tomi Design

Ford Mustang Cabrio στα προσεχώς

6.577 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Η Χ-Tomi Design πρόλαβε την Ford και σχεδίασε την κάμπριο έκδοση της νέας Mustang, η οποία δεν διαφέρει από την Coupe παρά μόνο στην οροφή.

H Ford, έχει ανακοινώσει επίσημα πως εκτός από τη βασική έκδοση του νέου Mustang για το 2018, θα υπάρξει και μια κάμπριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, το μοντέλο έχει λάβει πολλές αλλαγές στο εξωτερικό μέρος, αλλά εκτός από αυτό, το χωρίζουν και άλλες διαφορές από τον προκάτοχό του όπως οι 3 νέες επιλογές χρώματος, οι δέκα διαφορετικές ζάντες και το 10τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.
Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design βιάστηκαν περισσότερο και έτσι φαντάστηκαν το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η κάμπριο έκδοση της Mustang.
Παρατηρώντας το επίτευγμα της X-Tomi Design, το αυτοκίνητο φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της Coupe έκδοσης με μόνη διαφορά την αλλαγή της οροφής.

Στο μηχανικό μέρος, η Ford θα διατηρήσει τον V8, 5.0-λιτρο κινητήρα και πέραν του 10τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, θα υπάρχει η επιλογή ενός χειροκίνητου 6 σχέσεων.
Η Ford έχει δηλώσει πως η νέα Mustang θα ξεκινήσει να πωλείται από το φθινόπωρο του 2017, αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις επίσημες τιμές.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW CRAFTER LEASEPRO
test center