Μεγάλα οικονομικά κίνητρα δίνονται από την Ιταλική κυβέρνηση στη Lamborghini για τη κατασκευή του πολυτελούς Urus στην Ιταλία.

Μεγάλα οικονομικά κίνητρα δίνονται από την Ιταλική κυβέρνηση στη Lamborghini για τη κατασκευή του πολυτελούς Urus στην Ιταλία.

Φοροαπαλλαγή 100 εκατομμυρίων για τη Lamborghini

2.462 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2015)

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ένα δημοσίευμα του Bloomberg, η Ιταλική κυβέρνηση δίνει τρομερά κίνητρα στη Lamborghini ώστε να την πείσει να κατασκευάσει επί ιταλικού εδάφους το SUV μοντέλο της το Urus.

Μπορεί η Lamborghini να μην έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να προσθέσει ακόμα ένα μοντέλο στη γκάμα της, οι πληροφορίες όμως θέλουν την Ιταλική κυβέρνηση να προσφέρει φοροαπαλλαγή της τάξεως των 100 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και μια ακόμα μια σειρά προνομίων τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα αν το πράξει τελικά.Η τελική απόφαση σχετικά με την κατασκευή ή όχι του μοντέλου θα παρθεί στα τέλη του επόμενου μήνα. Αν δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη της παραγωγής, τότε θα αποφασίσει και η Lamborghini τη χώρα στην οποία θα κατασκευάζει το Urus. Τα πρώτα σχέδια της ιταλικής εταιρείας, ήταν το πολυτελές της SUV να παράγεται στη Σλοβακία. Όμως το οικονομικό δέλεαρ που προσφέρει μέσω των φοροαπαλλαγών ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντζι, είναι μεγάλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

DEH PASXA
skoda