Φρέσκια εμφάνιση και τεράστια οθόνη στο ανανεωμένο Ford Explorer
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φρέσκια εμφάνιση και τεράστια οθόνη στο ανανεωμένο Ford Explorer

3.074 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2022)

Η Ford ετοιμάζει το ανανεωμένο Explorer και εικόνες που διέρρευσαν μας δείχνουν την εμφάνιση που θα υιοθετήσει το θηριώδες SUV.

Πλησιάζει το ανανεωμένο Ford Explorer

Το Ford Explorer στην 6η του γενιά είναι διαθέσιμο σε πολλές αγορές του κόσμου, όπως και σε αυτής της Ελλάδας. Μάλιστα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο η εταιρεία επρόκειτο να παρουσιάσει το ανανεωμένο μοντέλο για την ασιατική αγορά, αλλά μετά την αναβολή που υπήρξε τα σχέδια ματαιώθηκαν. Ωστόσο φωτογραφίες και προδιαγραφές του SUV, έκαναν την εμφάνισή τους και παρόλο που αφορούν το μοντέλο της τοπικής αγοράς, μας δίνουν μία καλή γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε, αφού πολλές από τις αλλαγές θα υιοθετηθούν πιθανότατα και στο ευρωπαϊκό Explorer.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φρεσκαρισμένη εξωτερική εμφάνιση

Όπως δείχνουν οι εικόνες, το Explorer διατηρεί στο εξωτερικό του τη γνωστή σιλουέτα με επανασχεδιασμένα εμπρός και πίσω άκρα. Οι νέοι προβολείς LED έχουν πιο στενό σχήμα, ενώ η μάσκα φαίνεται πως έχει μεγαλώσει, διατηρώντας διαφορετικό μοτίβο ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση του εκάστοτε μοντέλου. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πιο λεπτές πλαϊνές εισόδους αέρα, ενώ το προφίλ παραμένει αμετάβλητο εκτός από τα νέα σχέδια τροχών που θα υπάρξουν. Στο πίσω μέρος τα LED φώτα ενώνονται με μία διακοσμητική λωρίδα χρωμίου, ενώ παρατηρούμε πως μεγαλύτερες είναι και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης. Οι αλλαγές αυτές λέγεται πως έχουν μεγαλώσει το μήκος του κινεζικού Explorer από τα 5.050 χιλιοστά στα 5.063 χιλιοστά. Τέλος νέα θέση έχει πάρει το λογότυπο «Explorer» που βρίσκεται πλέον κάτω ακριβώς από το παρμπρίζ.

Σημαντική αλλαγή με νέα τεράστια οθόνη στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, η τρέχουσα οθόνης αφής με κατακόρυφο προσανατολισμό δίνει τη θέση της σε μια πιο εντυπωσιακή οριζόντια ευρεία οθόνη που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του επανασχεδιασμένου ταμπλό. Μαζί της βρίσκεται και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και ένα head-up display. Επιμέρους αλλαγές περιλαμβάνουν πιο λεπτούς αεραγωγούς και νέα περιστρεφόμενα μπουτόν.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green