Fuel Pass: Μετά το καλοκαίρι ο ερχομός του δεύτερου επιδόματος

Fuel Pass: Μετά το καλοκαίρι ο ερχομός του δεύτερου επιδόματος

2.600 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2022)

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να δούμε δεύτερο επίδομα Fuel Pass σύντομα. Θα αυξηθούν και άλλο οι τιμές των καυσίμων.

Παρά τις υψηλές τιμές στα καύσιμα

Η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων για το εάν θα δοθεί νέο –και ίσως μεγαλύτερο- επίδομα καυσίμων, την στιγμή που η τιμή της βενζίνης έχει «σκαρφαλώσει» πάνω από τα 2,21 ευρώ πανελλαδικά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι θέμα χρόνου να φτάσει τα 2,5 ευρώ το λίτρο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μετά το φθινόπωρο ο ερχομός του επόμενου Fuel Pass

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα αναφέρουν  πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο Fuel Pass μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα, θεωρείται πως όλες οι επιπλέον ενισχύσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων ενάντια στην ακρίβεια παίρνουν «αναβολή» τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο λόγω οικονομικής στενότητας.

Έρχεται νέα αύξηση στις τιμές των καυσίμων

Όπως δήλωσε το πρωί της Τρίτης (17/5) στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Γιώργος Ασμάτογλου, από σήμερα 18/5 θα έχουμε νέα αύξηση της τάξης των 3,5 λεπτών στην τιμή της βενζίνης.

Ο ίδιος δήλωσε: «Σε κάποια νησιά έχει ξεπεράσει το 2,5 ευρώ, άρα εκεί που έχει 2,60 και ο ιδιοκτήτης μετά από 10 μέρες θα πάρει καύσιμα, θα είναι πολύ παραπάνω από αυτή την τιμή». Όσο για τα βενζινάδικα που πουλάνε φθηνά, ο κ. Ασμάτογλου υπογράμμισε ότι οι τιμές του διυλιστηρίου είναι 2,11 ευρώ. «Αν δούμε κάτω από 2,10 δεν μπορώ να πω ότι κλέβει ή νοθεύει, όμως εσείς πιστεύετε ότι κάποιος δουλεύει για να χαρίζει ή να βάζει από την τσέπη του; Θεωρώ ότι κάποιος θέλει κερδοφορία» τόνισε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center