Το τωρινό Stinger.

Γίνεται ηλεκτρικό το επόμενο Kia Stinger;

1.874 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2020)

Oι πωλήσεις του κορεάτικου σπορ σεντάν δεν είναι αυτές που περίμενε η φίρμα αλλά φαίνεται πως υπάρχει ένας σωτήριος δρόμος για το Kia Stinger.


To Κia Stinger τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του όταν λανσαρίστηκε και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε μια αρκετά δύσκολη και περίεργη θέση στην αγορά. Ο λόγος είναι πως αν και η Kia ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου όντας έτοιμη να του προσφέρει και αύξηση στην ισχύ και αλλαγές στην εμφάνισή του, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως κάνουν λόγο πως δεν πρόκειται να δούμε μια δεύτερη γενιά λόγω των χαμηλών πωλήσεων που σημειώνει σε όλες τις μεγάλες αγορές στις οποίες διατίθεται.

Η πανδημία χτύπησε ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις του κορεάτικου σπορ σεντάν, ωστόσο ο αρχισχεδιαστής της μάρκας, Karim Habib άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του πως υπάρχει ένας τρόπος για να επιβιώσει το Stinger στην γκάμα της φίρμας. «Ενώ η τεχνολογία προχωρά προς τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και η ζήτηση για αυτά αλλάζει, το Stinger ίσως πρέπει να εξελιχθεί επίσης», δήλωσε ο Habib αφήνοντας ξεκάθαρα μια ένδειξη για το τι δρόμο θα ήθελε να πάρει το επόμενο Stinger.

Η ζήτηση για τα ηλεκτρικά αυξάνεται σε παγκόσμια κλίμακα, και αυτό μπορεί να ωθήσει την Kia να βάλει το Stinger στην μάχη, ώστε να επιβιώσει και ποιος ξέρει, ίσως να αποδειχθεί και κερδοφόρο.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center