4 φωτογραφίες »

Η ABT Sportsline δεν προχώρησε στη δημοσιοποίηση στοιχείων απόδοσης.

Η ABT Sportsline ενδυνάμωσε το Audi Q5 TFSI e quattro

2.882 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2020)

Ένα Audi Q5 TFSI e quattro πέρασε στα χέρια των ανθρώπων της ABT Sportsline και το γερμανικό SUV έλαβε βελτιώσεις τόσο σε οπτικό επίπεδο, όσο και από άποψη ισχύος.


Αρχικά οι άνθρωποι της βελτιωτικής μάρκας εξόπλισαν το μοντέλο με ένα νέο κιτ αμαξώματος. Αυτό περιλαμβάνει μπροστινή ποδιά, εκτεταμένα φτερά, μεγαλύτερες πλευρικές ποδιές, αλλά και ένα ναβαθμισμένο πίσω προφυλακτήρα με νέο αεροδυναμικό διαχύτη. Σε γενική εικόνα το νέο κιτ προσφέρει μια σπορ αίσθηση στο SUV διατηρώντας, ωστόσο τον εργοστασιακό του χαρακτήρα.
 
Μέρος του κιτ είναι και τα προαιρετικά εξαρτήματα, όπως για παράδειγμα μία αεροτομή στην οροφή, αλλά και οι ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Τα λογότυπα της ABT, τα aftermarket ενσωματωμένα φώτα εισόδου και ένας νέο επιλογέας ταχυτήτων ολοκληρώνουν τις ενημερώσεις.
 
Το Plug-In υβριδικό Q5 συνεχίζει να προσφέρεται με την αναβάθμιση απόδοσης «ABT Power», η οποία αυξάνει τη συνδυασμένη απόδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2λιτρου κινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα σε 425 ίππους και 550 Nm ροπής. Συγκεκριμένα ο κινητήρας καύσης προσφέρει 310 ίππους και 420 Nm ροπής αριθμός σημαντικά αυξημένος από τα 252 άλογα και τα 370 Nm ροπής.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η ABT Sportsline δεν προχώρησε στη δημοσιοποίηση στοιχείων απόδοσης, ωστόσο πιθανότατα θα είναι καλύτερες από αυτές του εργοστασιακού Q5 TFSI e που κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 5,3 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 239 χλμ./ώρα.    

peugeot
NISSAN