Η Ελλάδα έχει την 3η ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη

Η Ελλάδα έχει την 3η ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη

2.638 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2022)

Οι τιμές των καυσίμων στην Ελλάδα «δαγκώνουν», με τη χώρα μας να έχει την 3η ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη!

Πρωταθλητισμό στην ακρίβεια καυσίμων κάνει η Ελλάδα

Στο βάθρο των χωρών με την ακριβότερη τιμή στην βενζίνη βρίσκεται η Ελλάδα, με την τελευταία έκθεση της Κομισιόν να αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την τεράστια δυσκολία των Ελλήνων να γεμίσουν το ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

3η ακριβότερη βενζίνη με 2,267 ευρώ/λίτρο

Παρόλο το γεγονός πως η χώρα μας παραμένει χαμηλά σε ότι αφορά το ύψος του βασικού μισθού σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης, στις τιμές των καυσίμων τα πράγματα είναι αντιστρόφως ανάλογα! Όπως προκύπτει λοιπόν από τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε η Κομισιόν, η χώρα μας έχει την 3η ακριβότερη αμόλυβδη βενζίνη στην Ευρώπη με 2,267 ευρώ/λίτρο, πίσω μόνο από τις Φινλανδία και Δανία. Την ίδια ώρα ο ευρωπαϊκός μέσος όρος βρίσκεται στα 1,98 ευρώ/λίτρο. Πάνω από τα 2 ευρώ/λίτρο κοστίζει η αμόλυβδη και στην Γερμανία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Σουηδία.  

Ακριβό και το πετρέλαιο θέρμανσης με 1,61 ευρώ/λίτρο

Σε ότι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης, η χώρα μας βρίσκεται στην 7η θέση με 1,61 ευρώ/λίτρο πίσω από Δανία, Ολλανδία, Ιταλία ,Φινλανδία ,Σουηδία και Βουλγαρία, 25 λεπτά πάνω από τον μέσο όρο της Ευρώπης που βρίσκεται στα 1,36 ευρώ. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto