Η H&R «χαμήλωσε» το Skoda Enyaq
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η H&R «χαμήλωσε» το Skoda Enyaq

1.970 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2022)

Η H&R ανακοίνωσε πως προσφέρει στο Enyaq ειδικά ελατήρια που μειώνουν την απόστασή του από το έδαφος αλλά και ειδικά σχεδιασμένους αποστάτες που αυξάνουν το μετατρόχιό του.

Νέα ελατήρια και αποστάτες για το ηλεκτρικό Skoda Enyaq

To νέο Skoda Enyaq είναι ένα από τα ηλεκτρικά που αξίζουν την προσοχή σου αφού έχει προσιτή τιμή, αρκετά καλή αυτονομία και μπορεί να καλύψει της ανάγκες μιας οικογένειας χάρη στους τεράστιους χώρους που προσφέρει. Οι επιδόσεις του στην άσφαλτο είναι αξιοπρεπής, ωστόσο η εταιρεία H&R θεωρεί πως θα μπορούσε να γίνει πιο δυναμικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Λιγότερες κλίσεις στις στροφές με τα νέα ελατήρια της H&R

Η H&R προσφέρει στο Skoda Enyaq ένα σετ από σπορ ελατήρια που μειώνουν την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά λίγα εκατοστά, αναβαθμίζουν την εξωτερική του εμφάνιση και προσφέρουν καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Enyaq με τα ελατήρια αυτά έχει λιγότερες κλίσεις στις γρήγορες στροφές και το σύστημα διεύθυνσης γίνεται πιο άμεσο. Την ίδια στιγμή, η H&R διαβεβαιώνει τους πελάτες της πως το αυτοκίνητο συνεχίσει να είναι άνετο για μεγάλα ταξίδια.

Προσφέρει επίσης αποστάτες από αλουμίνιο

Επιπλέον, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο ΤRAK+ αποστάτες φτιαγμένους από αλουμίνιο στις εργοστασιακές ή στις aftermarket ζάντες του Enyaq. Οι αποστάτες αυτοί έχουν το ιδανικό μέγεθος για έρχεται η ζάντα στο σωστό σημείο και βοηθούν στην βελτίωση των κρατημάτων του αυτοκινήτου μέσω της αύξησης του μετατροχίου του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto