Η Hyundai έκανε «κτήνος» το Tucson για τις ανάγκες ταινίας
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Hyundai έκανε «κτήνος» το Tucson για τις ανάγκες ταινίας

4.061 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2022)

Η Hyundai για τις ανάγκες κινηματογραφικής ταινίας μετέτρεψε σε «κτήνος» το νέο Tucson, παρουσιάζοντας έτσι το πρωτότυπο Tucson «Beast».

Το Tucson έγινε off-road «κτήνος»

Η Hyundai θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία «Uncharted» μέσω του νέου Tucson, ωστόσο για της ανάγκες του νέου κινηματογραφικού έργου οι άνθρωποι της κορεατικής μάρκας χρειάστηκαν να μεταμορφώσουν το οικογενειακό SUV σε off-road «κτήνος» όπως άλλωστε αποκάλεσαν το concept Tucson «Beast».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πολλές οι τροποποιήσεις σε σχέση με το απλό Tucson

Το όχημα δημιουργήθηκε από την ομάδα σχεδιασμού της Hyundai Design στο Irvine της Καλιφόρνια, σε συνεργασία με τη Sony Pictures. Οι αλλαγές σε σχέση με το κανονικό C-SUV περιλαμβάνουν την προστατευτική σιδεριά στην μάσκα, επιπλέον φώτα LED, snorkel, προσαρμοσμένη σχάρα οροφής, πλαϊνά σκαλοπάτια και πιο σκληρά πλαστικά στις καμάρες των τροχών που τονίζουν την περιπετειώδη εμφάνιση. Ένα σετ από ατσάλινους τροχούς με μαύρο φινίρισμα είναι επίσης παρών και συνδυάζεται με ελαστικά παντός εδάφους από την Toyo, ενώ η ανάρτηση φαίνεται ανυψωμένη επιτρέποντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος και καλύτερες γωνίες για τις εκτός δρόμου διαδρομές.

Στις 11/2 η πρεμιέρα της ταινίας

Το «Uncharted» της Sony Pictures θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Φεβρουαρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 18 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ. Η ταινία βασίζεται στα δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια για τις κονσόλες PlayStation. Ο ηθοποιός Tom Holland θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Nathan Drake, μαζί με τον Mark Wahlberg (Victor «Sully» Sullivan) και τον Antonio Banderas (Moncanda). Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center