Η Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain τρέχει και εκτός ασφάλτου!

2.148 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2024)
Η Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain τρέχει και εκτός ασφάλτου!
6 Φωτογραφίες »

- Η Η Sterrato All-Terrain είναι η νέα έκδοση της Huracan
- Τέσσερις χρωματικές επιλογές με καμουφλάζ, αναπόσπαστο το μαύρο ματ στοιχείο
- Καμπίνα με επένδυση δέρματος Alcantara, ανθρακόνημα και λεπτομέρειες χρωμίου
- Όλα τα κομμάτια έχουν ήδη βρει αγοραστές

Η Sterrato All-Terrain είναι η νέα έκδοση της Huracan

Τι κι αν η έλευση της Super Trofeo Jota (βασίζεται στην Huracan STO) θα αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του μοντέλου; Η Lamborghini δεν λέει να σταματήσει τις παρουσιάσεις εκδόσεων της Huracan, με τελευταία προσθήκη στην λίστα αυτή την Sterrato All-Terrain. 

Τέσσερις χρωματικές επιλογές με καμουφλάζ, αναπόσπαστο το μαύρο ματ στοιχείο

Η ιταλική φίρμα παρουσίασε την νέα έκδοση στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, μπροστά σε 200 καλεσμένους της. Η έκδοση Sterrato All-Terrain θα βγει σε τέσσερα χρώματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί από το σχεδιαστικό στούντιο της εταιρείας με όνομα Ad Personam.

Οι τέσσερις εκδόσεις που κυκλοφορούν έχουν ονομαστεί ως «χιόνι», «άμμος», «πράσινη πίστα» και «χαλίκι». Όλες μοιράζονται την ίδια μαύρη ματ όψη στην οροφή, την σχάρα και τις ράγες της καθώς και το πίσω καπό. Αντίστοιχα, μαύρο ματ και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, όπως και οι 19άρες ζάντες του. Όλες έχουν μια επένδυση καμουφλάζ και η κάθε μία διαθέτει λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην φύση του στοιχείου της εκάστοτε έκδοσης που προαναφέραμε.

Καμπίνα με επένδυση δέρματος Alcantara, ανθρακόνημα και λεπτομέρειες χρωμίου

Στο εσωτερικό η Lamborghini τοποθέτησε πλάκα η οποία αναφέρεται στην έκδοση του εκάστοτε μοντέλου. Εκτός από την αναφορά στην ειδική έκδοση, εμπεριέχει στοιχεία που παραπέμπουν στην εξωτερική του εμφάνιση και το λογότυπο της Sterrato. Υπάρχει επένδυση από δέρμα τύπου Alcantara, επεμβάσεις με ανθρακόνημα καθώς και σκούρα επένδυση χρωμίου.

Όλα τα κομμάτια έχουν ήδη βρει αγοραστές

Η Lamborghini έχει ετοιμάσει μόλις δώδεκα κομμάτια και όλα έχουν ήδη βρει αγοραστές. Τέσσερα θα καταλήξουν στην Μέση Ανατολή και την Αφρική και τα υπόλοιπα στις ΗΠΑ, την Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Ωκεανία. 

Θυμίζουμε πως και το υπόλοιπο της παραγωγής έχει εξαντληθεί, εν αναμονή του λανσαρίσματος της διαδόχου της, η οποία -πιθανότατα- θα είναι plug-in υβριδική με V8 κινητήρα.

SPRING CHECK MERCEDES
SEAT