Για λίγα δευτερόλεπτα ο φωτογραφικός φακός πρόλαβε να καταγράψει το ταμπλό πριν το σκεπάσει ο οδηγός.

Η Mercedes GLC έδειξε λίγο από το εσωτερικό της

2.862 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2021)

Ένα νέο κατασκοπευτικό βίντεο της επερχόμενης Mercedes GLC κάνει την εμφάνισή του, δίνοντάς μεταξύ άλλων μία σύντομη ματιά στο πιο hi-tech εσωτερικό.

Τις τελευταίες ημέρες καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της νέας γενιάς της Mercedes GLC εντοπίστηκαν από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς. Μάλιστα ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο παρέχει μια σύντομη ματιά στο εσωτερικό, αποκαλύπτοντας τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη θέση που έχει εγκατασταθεί η μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Όπως φαίνεται το εσωτερικό στη νέα γενιά του γερμανικού SUV έχει κερδίσει μία νέα διάταξη, καθώς ο συμβατικός πίνακας οργάνων έχει αντικατασταθεί από μία επίπεδη οθόνη, ενώ εκείνη του συστήματος ψυχαγωγίας βρίσκεται πλέον πιο χαμηλά στην κεντρική κονσόλα. Τα δύο αυτά στοιχεία κάνουν φευγαλέα την εμφάνισή τους, καθώς όπως θα δείτε, ο οδηγός αντιλαμβάνεται την παρουσία του κατασκόπου και αμέσως σκεπάζει γρήγορά το συγκεκριμένο σημείο όταν πλησιάζει η κάμερα.
 
Εξωτερικά είναι πολύ πιθανό η νέα GLC να αντλήσει στοιχεία από τη νέα C-Class. Αμφότερα τα μοντέλα θα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, οπότε η πιθανότητα ορισμένων κοινόχρηστων στοιχείων στο στυλ δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Μιλώντας για την πλατφόρμα Modular Rear Architecture της Mercedes, δεν αποκλείεται να συμβάλει στην μείωση του βάρους της GLC, αλλά και στην μεγαλύτερη ακαμψία του πλαισίου. 
 
Μηχανικά η Mercedes δεν έχει προβεί σε κάποια αποκάλυψη, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να εξοπλίσει το μοντέλο με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα συνοδευτούν από κάποια μορφή υβριδισμού προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές ρύπων. Να σημειώσουμε πως μέρος των εκδόσεων θα είναι και μία ισχυρή AMG που θα καθίσει την κορυφή της γκάμας.
 
Η αποκάλυψη της νέας γενιάς της Mercedes GLC θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα εντός του 2021.
 

AUTOFIT PASXA
4green