Η Nissan έβαλε ερπύστριες στο Juke και το μεταμόρφωσε ως ένα σύγχρονο snowmobile.

Η Nissan, φυσικά, θα είναι παρούσα στην εκδήλωση αφού παίζει «εντός έδρας» και αναμένεται να παρουσιάσει μερικά ιδιαίτερα μοντέλα.

Tο X-Trail Naomi Osaka Concept.

Η Nissan «φόρεσε» ερπύστριες στο Juke

4.969 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2019)

Η Nissan έβαλε ερπύστριες στο Juke και το μεταμόρφωσε ως ένα σύγχρονο snowmobile.

Σε δύο εβδομάδες, το Tokyo Auto Salon θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του. Η Nissan, φυσικά, θα είναι παρούσα στην εκδήλωση αφού παίζει «εντός έδρας» και αναμένεται να παρουσιάσει μερικά ιδιαίτερα μοντέλα.
 
Ένα από αυτά είναι το Juke Nismo RSnow, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ πρόκειται για ένα Juke που αντί για τροχούς έχει λάβει ερπύστριες. Έτσι όπως υποδηλώνει και το όνομά του έχει τη δυνατότητα να κινείται με μεγαλύτερη άνεση στο χιόνι. Από κει και πέρα το αυτοκίνητο διαθέτει εκτεταμένα φτερά και πράσινα φωσφοριζέ χαρακτηριστικά, ενώ στην οροφή έχει προσαρμοστεί μια σχάρα, αλλά και μία φωτεινή LED ράβδο.
Από κει και πέρα η Nissan εκτός από το Juke Nismo RSnow στο προσεχές αυτοκινητιστικό γεγονός θα παρουσιάσει το X-Trail Naomi Osaka Concept, μαζί με το Leaf Nismo RC και τα ηλεκτρικά μονοθέσια της Formula E.
 
Επιπλέον το παρόν θα δώσουν Elgrand Sports Premium και το Leaf Autech, αλλά και διάφορα μοντέλα παραγωγής όπως τα GT-R Special Edition, X-Trail, Serena, Note, Leaf Nismo, Note e-Power Nismo S και Serena Nismo. 

PEUGEOT NEW EVANS
4green