2 φωτογραφίες »

Η Porsche Taycan Cross Turismo δοκιμάζεται.

Η Porsche Taycan Cross Turismo δοκιμάζεται (+vid)

2.269 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2020)

Η Taycan Cross Turismo είναι μία από τις επερχόμενες Porsche και το εντυπωσιακό ηλεκτρικό μοντέλο βρέθηκε στην πίστα του Nürburgring κατά τη διάρκεια δοκιμών.


Γνωρίζουμε πως ο ερχομός της πιο πρακτικής έκδοσης της Taycan, η Cross Turismo, έχει πάρει μία μικρή παράταση. Έτσι όπως φαίνεται από ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γερμανικής φίρμας, δράττεται της ευκαιρίας και συνεχίζει να πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nürburgring.
 
Η Taycan Cross Turismo φαίνεται πως σχεδιαστικά συνδυάζει στοιχεία της Taycan και της Panamera, ενώ φυσικά αναμένεται να έχει αυξημένους χώρους αποθήκευσης από την πρώτη, λόγω του βάγκον σχεδιασμού της.
 
Συγκεκριμένες πληροφορίες για τις εκδόσεις που θα προσφερθεί δεν έχουν υπάρξει. Αν βασιστούμε στην τρέχουσα Taycan, τότε και το νέο μοντέλο θα έχει στην γκάμα του εκδόσεις 4S, Turbo και Turbo S, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι ιπποδυνάμεις που θα κυμαίνονται μεταξύ των 530 και 761 ίππων.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως πριν από λίγο διάστημα η Porsche προχώρησε στην αναβάθμιση της Taycan Turbo S παρά το γεγονός πως το ηλεκτρικό μοντέλο μετρά λιγότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του. Παράλληλα η γερμανική φίρμα πραγματοποίησε το ντεμπούτο της ανανεωμένης Panamera προσφέροντας της νέες εκδόσεις και μεγαλύτερη ισχύ.
 
Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο αρχικά προορίζονταν να παρουσιαστεί επίσημα μέχρι το τέλος του 2020, όμως όπως αποκάλυψε ο CEO της φίρμας, Oliver Blume, εν τέλει η νέα πιο ευρύχωρη έκδοση της Taycan θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2021.
 

peugeot
skoda