Δείτε την Regera στο νέο της χρώμα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε την Regera στο νέο της χρώμα.

H Regera σε νέο χρώμα

2.279 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Μέχρι τώρα έχουμε δει την Koeningsegg Regera σε δύο χρώματα: σε ανοιχτό γαλάζιο και σε κόκκινο.

Θα περάσει κάποιος καιρός μέχρι να δούμε περισσότερα από αυτά να ξεπηδάνε από το εργοστάσιο παραγωγής στο Ängelholm, έξω στον δρόμο σε οποιοδήποτε χρώμα το επιθυμούν οι μελλοντικοί του αγοραστές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο μεταξύ όμως οι Σουηδοί μας δελεάζουν με τις δικές τους (θεωρητικές) κατασκευές.

Την προηγούμενη βδομάδα είδαμε το μοντέλο του Steven Wade σε χρώμα βαθύ μώβ προς τιμήν του Prince. Αν αυτός ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν σας κίνητσε την περιέργεια, αυτός εδώ θα το κάνει!
Έχει δημιουργηθεί σε βαθύ Μπορντό με φιμέ τζάμια, ανθρακονήματα με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες ενώ στο εσωτερικό του είναι σε αποχρώσεις του καφέ και του μπέζ. Είναι μια εντελώς πιο κομψή προσέγγιση για τα υβριδικά hypercar όπως την οραματίστηκε ο Johan Bjurmar – διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας για την ηπειρωτική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία.
Στο πεδίο του κινητήρα τροφοδοτείται από έναν διτούρμπινο V8 χωρητικότητας 5.0 λίτρων, υποβοηθούμενο από τρείς ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 1.500 ίππους.
 ¨Η Σουηδική Regera είναι εδώ για να κυριαρχήσει -  ένα κατάλληλο όνομα για ένα αυτοκίνητο που προσφέρει ένα απρόβλεπτο συνδυασμό δύναμης, την υπευθυνότητα και την πολυτέλεια¨, όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής. ¨Η Reggera θα κυριαρχήσει ως ο βασιλιάς του ανοιχτού δρόμου – με την μεγαλύτερη επιτάχυνση, το πιο ισχυρό αυτοκίνητο που έχει βγέι ποτέ¨ συμπλήρωσε.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
NISSAN