Η Silence στην Ελλάδα από Kosmocar και Kosmoride

Η Silence στην Ελλάδα από Kosmocar και Kosmoride

2.690 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2022)

Η Kosmocar αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο στην ηλεκτροκίνηση και την μικροκινητικότητα στην Ελλάδα, ενισχύοντας το δίκτυο καταστημάτων της Kosmoride με τα προϊόντα τεχνολογίας της Silence.

Αντιπρόσωπος της Silence η Kosmocar μέσω της Kosmoride

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati, ανακοίνωσε την έναρξη της αντιπροσώπευσης της εταιρείας τεχνολογίας Silence και των προϊόντων της στην Ελλάδα από τις αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων της Kosmoride.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ηλεκτρικά scooters και nanocars από την Silence

Η Silence, με έτος ίδρυσης το 2012 και έδρα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, είναι μία νεοφυής εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα πόλης, κατά βάση τα ηλεκτρικά scooters αλλά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης (nanocars).   

Εντός του έτους έρχεται το ηλεκτρικό nanocar

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Silence, είναι ένα διθέσιο όχημα με μήκος κάτω από 2,3 μέτρα για απόλυτη ευελιξία. Η αυτονομία του φτάνει σχεδόν τα 150 χιλιόμετρα, η μέγιστη ταχύτητα τα 90 χλμ./ώρα ενώ το κλείδωμα-ξεκλείδωμα γίνεται χωρίς κλειδί μέσω εφαρμογής στο smartphone. Το nanocar της Silence θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την Kosmoride μέσα στο 2022.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto