Η Tesla έκοψε το Model S Plaid +

3.776 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2021)

Τους τίτλους τέλους πριν καν το δούμε έριξε ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk στο Model S Plaid +, το οποίο εν τέλει δε θα κατασκευαστεί!

Η Tesla μετά τον ερχομό του Model S Plaid, είχε αναφέρει πως εργάζονταν πάνω σε μία πιο ισχυρή έκδοση, η οποία θα λάμβανε την ονομασία Model S Plaid +. Στην εν λόγω έκδοση η αμερικανική φίρμα ισχυρίζονταν πως το Model S θα ήταν εξίσου γρήγορο με το Rimac Nevera , το οποίο πρόσφατα αποκαλύφθηκε, ενώ θα είχε αυτονομία της τάξης των 834 χιλιομέτρων.
 
Ωστόσο, όπως φαίνεται ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Elon Musk έκανε δεύτερες σκέψεις πίσω από την έλευση του αυτοκινήτου και με ένα tweet γνωστοποίησε πως η συγκεκριμένη έκδοση ακυρώνεται. «Το Plaid + ακυρώνεται. Δεν χρειάζεται, καθώς το Plaid είναι τόσο καλό», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αμερικανός.
 
Το Model S Plaid + παρουσιάστηκε σε μία εκδήλωση σχετικά με τον τομέα των μπαταριών πέρυσι, όταν και ειπώθηκε πως θα υιοθετήσει την επόμενη γενιά 4.680 κυψελών μπαταρίας της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αρχικά αναφέρθηκε πως η παραγωγή του είχε προγραμματιστεί για το τέλος του 2021, ωστόσο στην πορεία ανακοινώθηκε πως θα γίνει το 2022, αλλά όπως φάνηκε ούτε σε αυτό έμεινε συνεπής η μάρκα που εν τέλει έκοψε το μοντέλο.

Toyota
test center