• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το πλήρωμα και το αυτοκίνητο.

Η Total Ελλάς ΑΕΕ στο RALLY ACROPOLIS

Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/6/2017

Η TOTAL ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ (θυγατρική της Total) θα συμμετέχει στο διεθνές SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017, σαν υποστηρικτής της ομάδας PEUGEOT AUTOKAR KARELLIS.

 
Το Ελληνικό πλήρωμα, που αποτελείται από τους Χρυσόστομο Καρέλλη και Ηλία Παναγιωτούνη, θα λάβει μέρος στους αγώνες, με ένα αγωνιστικό Peugeot 208VTI της κατηγορίας R2, με την υποστήριξη του Ομίλου ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ και της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας της PEUGEOT.
   
Η εταιρεία λιπαντικών TOTAL QUARTZ, προσφέροντας τα προϊόντα της,  θα προστατέψει και θα ενισχύσει την απόδοση του κινητήρα του αγωνιστικού αυτοκινήτου της αντιπροσωπείας της PEUGEOT, καθόλη τη διάρκεια των αγώνων, που θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 3 και 4 Ιουνίου αντίστοιχα, στη Λαμία, στις ειδικές διαδρομές της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.

Το συγκεκριμένο αγωνιστικό Peugeot εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1.6 λίτρων που αποδίδει 185 ίππους. Για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες ενός αγώνα έχουν γίνει αλλαγές στις αναρτήσεις,ενώ αλλαγές υπάρχουν και στο τιμόνι, προκειμένου να προσφέρει στους οδηγούς αυξημένη ακρίβεια και πληροφορία, ειδικά στις χωμάτινες επιφάνειες των ράλι.
 

Tags: PEUGEOT 208