• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Το VW ID.4 θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η VW υπολογίζει να κατασκευάζει 500.000 ID.4 ετησίως

1.393 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/9/2020

Πολύ ψηλά έχει βάλει τον πήχη για το επερχόμενο ηλεκτρικό ID.4 η Volkswagen, υπολογίζοντας πως θα κατασκευάζει 500.000 μονάδες ετησίως!

Mercedes: Mercedes με 0% προκαταβολή για την περίοδο της έκθεσης
Goodyear: Το ελαστικό με την υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση της αγοράς! Δείτε το με 1 κλίκ

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: Βρες ΕΔΩ τιμές, νέα μοντέλα, κόστος χρήσης & όλα όσα πρέπει να ξέρεις


Η γερμανική εταιρεία ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού ID.4 και πρόσφατα στο πλαίσιο αυτό, δημοσίευσε μια συνέντευξη του διευθύνοντα συμβούλου της, Ralf Brandstätter και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνου για την ηλεκτρική κινητικότητα, Thomas Ulbrich.
 
Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν το ID.4 και το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρείας. Όταν λοιπόν ο Brandstätter ρωτήθηκε γιατί το ID.4 θα κατασκευαστεί στην Ευρώπη, την Κίνα και τις ΗΠΑ, απάντησε πως η αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει να κατασκευάσει 1,5 εκατομμύρια ηλεκτρικά οχήματα ετησίως έως το 2025, με το ένα τρίτο να είναι ID.4.
 
«Η Volkswagen θέλει να γίνει ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στην ηλεκτρική κινητικότητα - αλλά αυτό δεν θα συμβεί από μόνο του. Η μάρκα Volkswagen επενδύει επομένως περίπου 11 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2024», δήλωσε αρχικά και συνέχισε «Ως SUV, το ID.4 έχει, κατά την άποψή μας, τις καλύτερες προϋποθέσεις για επιτυχία σε μεγάλη κλίμακα σε όλες τις σημαντικές αγορές. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ότι η μάρκα Volkswagen θα παράγει συνολικά 1,5 εκατομμύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα ετησίως έως το 2025 και το ID.4 είναι πιθανό να αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τρίτο αυτού».  
 
Τέλος ο Ulbrich επεκτάθηκε σε αυτό δηλώνοντας ότι χάρη στην παγκόσμια διάθεση της πλατφόρμας MEB, η VW σχεδιάζει να έχει κατασκευάσει περίπου 20 εκατομμύρια οχήματα πάνω στην πλατφόρμα αυτή έως το 2029.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως το VW ID.4 θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 23 Σεπτεμβρίου.