Η Volkswagen την «έπεσε» στην Subaru (+video)

6.491 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2021)

Eπίθεση στην Subaru εξαπέλυσε η Volkswagen μέσω του νέου της διαφημιστικού σποτ με πρωταγωνιστές ένα αμιγώς ηλεκτρικό ID.4. και ένα Outback. Tι συνέβη; Δείτε το video που ίσως ξεκινήσει «πόλεμο» ανάμεσα στις δύο εταιρείες.


Μπορεί η Subaru να βρίσκεται στην καρδιά πολλών petrolheads σε όλο τον κόσμο λόγω των επιτυχιών που σημείωσε το Impreza WRX STI στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τα σπουδαία οδηγικά χαρακτηριστικά που έχει το BRZ, ωστόσο η Subaru πλέον είναι περισσότερο γνωστή για τα «σκληροτράχηλα» crossover που κατασκευάζει, αφού τα αυτοκίνητά της αυτά είναι μερικά από τα ικανότερα σε off-road διαδρομές.

Αν και οι κάτοχοι των crossover της Subaru είναι στερεοτυπικά άνθρωποι που αγαπούν τις περιπέτειες στην φύση και πηγαίνουν συχνά στην ύπαιθρο για να απολαύσουν τα όμορφα τοπία, τα αυτοκίνητά τους χρησιμοποιούν επί το πλείστον κινητήρες εσωτερικής καύσης μεγάλου κυβισμού που είναι γνωστό πως δεν είναι φιλικοί προς το περιβάλλον λόγω των μεγάλων εκπομπών ρύπων που έχουν.

Την αντίθεση αυτή θέλησε να στηλιτεύσει η Volkswagen στο νέο της διαφημιστικό σποτ για το καινούριο της ηλεκτρικό ID.4. Στο video που δημοσίευσε δείχνει μια οικογένεια να κάνει εκδρομή, με την μητέρα να αναφέρει πως, επειδή τα ηλεκτρικά είναι αθόρυβα, μπορούν και ακούν πλέον τους ήχους της φύσης. Αμέσως, περνάει από δίπλα της ένα Subaru Outback που κάνει φυσικά θόρυβο λόγω του ICE κινητήρα του. Δεν περνάει απαρατήρητο φυσικά πως το ηλεκτρικό ID.4 είναι καθαρό, ενώ το Outback με το μοτέρ βενζίνης είναι μέσα στις λάσπες, άρα και «βρώμικο», θέλοντας η VW να δείξει πως τα ηλεκτρικά της μοντέλα δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η Volkswagen κάνει ολομέτωπη επίθεση στην εικόνα που έχει χτίσει η Subaru για τα μοντέλα της και τους φυσιολάτρες ιδιοκτήτες τους. Όπως μπορείτε να δείτε, το Outback έχει πάνω του ακόμα και αυτοκόλλητα όπως «Peace!» και «Ι Love Nature» (Ειρήνη και Αγαπώ την Φύση).

Θα απαντήσει άραγε η Subaru στην επίθεση αυτή της VW; Για να δούμε…
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL