Το μοντέλο χαρακτηρίζεται από δυναμικό σχεδιασμό, μεγάλες επιφάνειες στο αμάξωμα, λεπτά φωτιστικά σώματα πορείας LED και μπροστινό προφυλακτήρα με μεγάλους εισαγωγείς αέρα.

Tο ψηφιακό σχέδιο του Kamil Podolak το παρουσιάζει σαν ένα φουτουριστικό διθέσιο coupe.

Mπορεί το ψηφιακό σχέδιο να φαίνεται καινοτόμο αλλά η αναβίωση του Οpel Tigra θα μείνει μάλλον στο συρτάρι.

Opel Tigra: η αναβίωση

6.440 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2017)

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το Tigra της νέας εποχής σε διθέσια coupe εκδοχή. Πώς σας φαίνεται;

Μπορεί η κατηγορία των crossover και των SUV να έχει την προσοχή των περισσότερων αυτοκινητοβιομηχανιών αλλά ίσως να υπάρχει μεγάλο κοινό που θα εκτιμούσε ένα οικονομικό αλλά σπορ αυτοκίνητο.

Σίγουρα το Τigra δεν φημιζόταν για την σπορτίφ σχεδίαση του αλλά αυτό το ψηφιακό σχέδιο του Kamil Podolak το παρουσιάζει σαν ένα φουτουριστικό διθέσιο coupe που θα μπορούσε εύκολα να αντικαταστήσει το παλιάς γενιάς μοντέλο. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, το μοντέλο χαρακτηρίζεται από δυναμικό σχεδιασμό, μεγάλες επιφάνειες στο αμάξωμα, λεπτά φωτιστικά σώματα πορείας LED και μπροστινό προφυλακτήρα με μεγάλους εισαγωγείς αέρα που μοιάζει αρκετά στο Opel GT Concept.
 
Συγκριτικά, πρόκειται για ένα πιο καινοτόμο αυτοκίνητο ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τον εξοπλισμό του. Ο Podolak δίνει στο σχέδιο του τιμόνι «βγαλμένο από το μέλλον», εξελιγμένο HUD, tablet στην κορυφή της κονσόλας και κάμερες προς αντικατάσταση των καθρεπτών.

Όπως αναφέραμε, μπορεί το ψηφιακό σχέδιο να φαίνεται καινοτόμο αλλά η αναβίωση του Οpel Tigra θα μείνει μάλλον στο συρτάρι καθώς η μάρκα σχεδιάζει να λανσάρει ένα ακόμη SUV δίπλα από τα Mokka, Crossland και Grandland X.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
24_7_Ford_Mustang_Mach_E_2022
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel