Σε κακό μπελά των ιδιοκτητών φορτηγών έχει αναδειχτεί μία γέφυρα, η οποία ευθύνεται για την καταστροφή ενός μεγάλου αριθμού φορτηγών.

Η γέφυρα που «σκοτώνει» φορτηγά (+vid)

3.211 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2017)

Σε κακό μπελά των ιδιοκτητών φορτηγών έχει αναδειχτεί μία γέφυρα, η οποία ευθύνεται για την καταστροφή ενός μεγάλου αριθμού φορτηγών.

Η γέφυρα ύψους 3.5 μέτρων στην περιοχή του Durham στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται σε αυτό το σημείο από τη δεκαετία του 1950, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των φορτηγατζήδων.
 
Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο του θέματος ένα φορτηγό αφενός δεν υπολογίζει καλά το ύψος και αφετέρου δεν παρατηρεί την σήμανση που προειδοποιεί το ύψος που πρέπει να έχει ένα όχημα για να περάσει από κάτω, με αποτέλεσμα να βρει και να κάνει …κάμπριο την καρότσα.
 
Ωστόσο το περίεργο της υπόθεση είναι πως αυτό το περιστατικό δεν είναι το μόνο που έχει συμβεί.. το αντίθετο μάλιστα. Οι συντριβές φορτηγών στο συγκεκριμένο σημείο στο πέρασμα των ετών είναι πάρα πολλές και γι αυτό το λόγο ο Jürgen Henn, τοποθέτησε μια κάμερα στο σημείο, ώστε να αναδείξει το πρόβλημα, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε και μία ιστοσελίδα για να κάνει πιο γνωστό το πρόβλημα.
Η κάμερα που είναι τοποθετημένη στο σημείο από το 2008 έχει καταγράψει πάνω από 100 τέτοια περιστατικά και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τον συνολικό αριθμό των ατυχημάτων που έχουν συμβεί από τη δεκαετία του 50 μέχρι σήμερα.
 
Αν κάποιον Έλληνα οδηγό τον βγάλει ο δρόμος του προς τα εκεί, ας δείξει την απαραίτητη προσοχή, ώστε να βρεθεί στην άσχημη αυτή θέση.

AUTOFIT PASXA
vw