Η μάρκα καυσίμων της χρονιάς!

10.320 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2020)

Ξεχωρίζει στην αγορά των καυσίμων ! Λόγω της ποιότητας των καυσίμων της, των καινοτόμων ενεργειών της (Shell V-Power Test Drives) μα και της αναβαθμισμένης εξυπηρέτησης που προσφέρεται στο ευρύ δίκτυο των πρατηρίων της ανά την Ελλάδα!

Είναι η “μάρκα καυσίμων της χρονιάς” ! Aυτό αποφάσισαν 12.536 “εκλέκτορες” (από τους πάνω από 40.000 αναγνώστες, που συμμετείχαν στην φετινή ψηφοφορία) στα πλαίσια του διαγωνισμού Best Car 2020 by Auto Τρίτη ! Mε 44,4% λοιπόν μερίδιο (σε ψήφους) μεταξύ όλων των εταιρειών καυσίμων η Shell είναι  η “μάρκα καυσίμων του 2020” !

Η άποψη μας
Το κοινό του Autotriti.gr (το οποίο, κάθε χρόνο, μετέχει στην ψηφοφορία-θεσμό) αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα που ακόμα και οι καλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων θα αξιολογούσαν υπερθετικά.

- Είναι τεράστιο (σκεφτείτε μόνο πως υπάρχουν δημοσκοπήσεις για το τι σκέπτεται-τι
   επιλέγει-τι ψωνίζει-τι ψηφίζει το ευρύ κοινό, που στηρίζονται σε δείγμα 500 – 1.000
   συμμετοχών).
- Είναι ειδικό (ενημερώνεται για αυτοκίνητο και προιόντα-υπηρεσίες αυτοκινήτου).
- Έχει άποψη και την καταθέτει ελεύθερα, χωρίς “κατευθύνσεις-παροτρύνσεις”.

Έτσι ως αποτέλεσμα, κάθε χρόνο, η αγορά αυτοκινήτου (και προιόντων-υπηρεσιών) έχει την μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη έρευνα αγοράς.
Μία αξιόπιστη έρευνα αγοράς που “βγάζει” ποια πραγματικά είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ της Χρονιάς. Και ποιες εταιρείες & στελέχη κατάφεραν να “περάσουν” τα μηνύματα και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προιόντων τους “γράφοντας” στο μυαλό του καταναλωτή μα και σκόρ στον πίνακα των πωλήσεων της αγοράς !

Η Shell επί σειρά ετών (ακόμα και μέσα στην “πέτρινη 10ετία” της κρίσης) έχει κατακτήσει μερίδια ζηλευτά. Με καλό σχεδιασμό. Καινοτόμες ενέργειες που “έπιασαν τον παλμό του κοινού”. Ενέργειες πιστότητας & βελτίωσης της εμπειρίας εξυπηρέτησης που βιώνει ο πελάτης στο δίκτυο των –αναβαθμισμένων- πρατηρίων της. Και –πασιφανώς- με πολλή και σκληρή δουλειά των στελεχών της κατάφερε να κρατά ισχυρό προβάδισμα στην αγορά των καυσίμων ! Ένα προβάδισμα που –φέτος- καταγράφηκε και στην μεγάλη μας ψηφοφορία. Συγχαρητήρια λοιπόν στο επιτελείο ανθρώπων της Shell. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να καινοτομούν και να εκπλήσσουν ευχάριστα το κοινό !

 

NEO TRANSPORTER
test center