4 φωτογραφίες »

Το επονομαζόμενο Project Geländewagen δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή και επιχειρηματία Virgil Abloh.

Η μυστηριώδης G-Class της Mercedes

2.419 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2020)

Ένα νέο πρότζεκτ που έχει αντλήσει την έμπνευσή του από την G-Class είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Mercedes, η οποία δημοσιεύει τις πρώτες teaser εικόνες.

Τη συγκεκριμένη είδηση αποκάλυψαν η γερμανική φίρμα και ο επικεφαλής σχεδιαστής της, Gorden Wagener, δημοσιεύοντας τις εικόνες που μπορείτε να δείτε στη γκαλερί. Βλέποντάς τες είναι ξεκάθαρο πως αφορούν μία G-Class με ρετρό καταβολές, αλλά προτού κάποιοι σπεύσουν να αναφέρουν πως πρόκειται για μία καινούργια έκδοση, να σημειωθεί πως μιλάμε για κάτι διαφορετικό.
 
Το επονομαζόμενο Project Geländewagen δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή και επιχειρηματία Virgil Abloh και πιθανότατα πρόκειται για μία ρεπλίκα έργο τέχνης με θέμα την G-Class, που ενδέχεται να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό.
 
Κοιτώντας τις εικόνες το ρετρό στοιχείο είναι εμφανές τόσο από τα αναλογικά όργανα, όσο και από την λέξη «Geländewagen» στο πλευρικό τοίχωμα των ελαστικών, από την οποία προήλθε ο όρος «G-Wagen» που όλοι έχουμε ακούσει. Παράλληλα φαίνεται ότι η δουλειά που έχει γίνει από τους δημιουργούς είναι πολύ λεπτομερής, κάτι που αποδεικνύει η εικόνα που παρουσιάζει το ανάγλυφο λογότυπο της AMG στη μάσκα.
 
Είτε είναι η ρεπλίκα, όπως φημολογείται, είτε κάτι άλλο θα το μάθουμε στις 8 Σεπτεμβρίου όταν και θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου η επίσημη πρεμιέρα του Project Geländewagen.

AUTOFIT PASXA
4green