Το Goodwood Festival of Speed έχει ανοίξει τις πύλες του για το 2019.

Η «πασαρέλα» στο Goodwood (+vids)

2.006 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2019)

Το Goodwood Festival of Speed έχει ανοίξει τις πύλες του για το 2019 και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πολλά και διαφορετικά είναι το αυτοκίνητα που κάνουν την εμφάνισή τους, ενώπιον του βρετανικού κοινού, αλλά και αρκετών επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο.


Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε από ένα κείμενο για κάθε ένα από τα μοντέλα που πρωταγωνιστούν στο γεγονός (αν και όχι σε όλα τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων το έχουμε κάνει κατά την παρουσίασή τους), ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα θα προτιμήσουμε να αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της. Γι αυτό θα παραθέσουμε διάφορα βίντεο με το πέρασμα των μοντέλων από την «πασαρέλα» του Goodwood, τα οποία εκτίνονται από όλα τα φάσματα της αυτοκίνησης. Από το αγωνιστικό VW Polo WRX του Peter Solberg μέχρι το πιο κλασικό Morgan Plus Six και το νέο ηλεκτρικό Honda e.
 
Προτού δείτε τα βίντεο να θυμίσουμε πως το Goodwood Festival of Speed πραγματοποιείται κάθε χρόνο, λαμβάνοντας από ένα διαφορετικό θέμα. Έτσι στο πλαίσιο του φεστιβάλ για το 2019 η διοργανώτρια αρχή έχει θέσει κυρίαρχο θέμα που θα αφορά τα ρεκόρ αγώνων που έχουν επιτευχθεί, παίρνοντας την ονομασία «Speed Kings – Motorsport`s Record Breakers».
 
Από κει και πέρα, όσοι επισκεφτούν το φεστιβάλ ανάμεσα από πολλές δραστηριότητες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αγωνιστικά μοντέλα που έχουν κατακτήσει συνεχόμενες νίκες σε μεγάλα γεγονότα, ενώ θα υπάρξει και ένα αφιέρωμα στους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές.

VW Polo WRX


McLaren GT

De Tomaso P72


Aston Martin DBX


Lancia Stratos


Citroen C3 WRC


Radical Rapture


Ford GT MK II

Honda e

Morgan Plus Six

Aston Martin Rapide E

Ferrari Monza SP2

Zenvo TSR-S

Porsche 935

Land Rover Defender (Πρωτότυπο)

Η γιορτή της Aston Martin για τα 70 χρόνια 

FORD E-TRANSIT
OPEL