Δύο εκ. λίρες (2,3 εκ. ευρώ περίπου) θα κοστίζει το επερχόμενο τριθέσιο Hyper-GT μοντέλο της McLaren, ενώ και τα 106 αντίτυπά του έχουν ήδη προπωληθεί.

Δύο εκ. λίρες (2,3 εκ. ευρώ περίπου) θα κοστίζει το επερχόμενο τριθέσιο Hyper-GT μοντέλο της McLaren, ενώ και τα 106 αντίτυπά του έχουν ήδη προπωληθεί.

Η τιμή του Hyper-GT της McLaren

4.864 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2017)

Ο πνευματικός απόγονος της εμβληματικής McLaren F1 ετοιμάζεται και θα κάνει την Ρ1 να ξεχαστεί. Δείτε πόσο θα κοστίζει το καθένα από τα 106 αντίτυπα του τριθέσιου Hyper-GT, τα οποία φυσικά έχουν ήδη πουληθεί…

Η McLaren επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο τριθέσιο Hyper-GT μοντέλο θα κοστίζει 2 εκ. λίρες (2,3 εκ. ευρώ περίπου) και πως ήδη πριν καν υπάρξει τα 106 αντίτυπά του έχουν προπωληθεί. Θα τοποθετηθεί στη κορυφή της γκάμας και αντίθετα με την Ρ1 θα εστιάζει στην άνεση, την πολυτέλεια και την υψηλή τελική ταχύτητα, αποτελώντας ανταγωνιστή των Bugatti Chiron και Koenigsegg Regera.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Την προηγούμενη εβδομάδα, η McLaren μέσω του προωθητικού σκίτσου που βλέπετε, μας έδωσε την καλύτερη μέχρι στιγμής εικόνα για το hypercar που ετοιμάζει. Η δημιουργία του τριθέσιου μοντέλου ανατέθηκε στην McLaren Special Operations (MSO). Θα αποτελέσει τον πνευματικό απόγονο της εμβληματικής McLaren F1 από τα 90s. Ο οδηγός θα κάθεται στο κέντρο, όπως, στην F1, ενώ το όλο εγχείρημα έχει την κωδική ονομασία BP23, που προέρχεται από το Bespoke Project 2 και τα 3 καθίσματα.
  
Η McLaren το περιγράφει ως το πρώτο «Hyper-GT» του κόσμου, λόγω του ταξιδιάρικου χαρακτήρα του στα πρότυπα των grand tourer. Φυσικά θα διατηρήσει το υψηλό επίπεδο απόδοσης, ως γνήσια McLaren. Η βρετανική φίρμα σημειώνει ακόμα πως το νέο μοντέλο θα είναι το πιο πολυτελές και εξαίρετο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ, ενώ ταυτόχρονα θα είναι σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωσή της «η πιο ισχυρή και αεροδυναμική McLaren με άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους».
 
Αν και ακόμα δεν είναι επίσημο, λέγεται πως θα χρησιμοποιήσει τον 4λιτρο V8 biturbo με έναν ηλεκτρικό κινητήρα, με την απόδοση του υβριδικού συστήματος να ξεπερνά ακόμα και τους 912 ίππους της μέχρι στιγμής κουφαίας McLaren P1. Η MSO θα συνεργαστεί με τους 106 ιδιοκτήτες, ώστε το κάθε αυτοκίνητο να εξατομικευθεί. Οι πόρτες του θα ανοίγουν προς τα πάνω, όπως και στην F1, ενώ θα έχει σώμα από ανθρακονήματα. Η βρετανική εταιρεία αναφέρει πως αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στη σχεδίαση του μοντέλου, με τις παραδόσεις της νέας McLaren να ξεκινούν στις αρχές του 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center