• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Η teaser εικόνα δείχνει το λογότυπο της Honda στο κέντρο, πλαισιωμένο από τις ενδείξεις φόρτισης της μπαταρίας.

«Ηλεκτρίζεται» η Honda

2.426 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2017)

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα

Η Honda δημοσίευσε μια πρώτη teaser εικόνα από το επερχόμενο ηλεκτρικό Urban λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη του στην Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, μαζί με μια ακόμη εικόνα του υβριδικού CR-V.

Σε μια διπλή «αποκάλυψη» προχώρησε η Honda για το επερχόμενο πρωτότυπο Urban, αλλά και το υβριδικό CR-V με δύο teaser εικόνες, οι οποίες αν και δεν αποκαλύπτουν πολλές λεπτομέρειες αφήνουν να εννοηθεί πως τα πλάνα της εταιρείας στη Γηραιά Ήπειρο στρέφονται στις «πράσινες» τεχνολογίες.

Η δεύτερη teaser εικόνα δείχνει το λογότυπο «Hybrid» της υβριδικής έκδοσης του νέου CR-V.

Η δεύτερη teaser εικόνα δείχνει το λογότυπο «Hybrid» της υβριδικής έκδοσης του νέου CR-V.


Με τα βλέμματα όλων στο χώρο της αυτοκίνησης να είναι στραμμένα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Honda μας δίνει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του επερχόμενου ηλεκτρικού της concept.Το Urban θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του εκεί δίνοντάς μας παράλληλα μιας πρώτη εικόνα για τα πλάνα της φίρμας όσον αφορά στην ηλεκτροκίνηση επί ευρωπαϊκού εδάφους.
 

Η teaser εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία δείχνοντας κατά βάση το λογότυπο της ιαπωνικής εταιρείας στο κέντρο, πλαισιωμένο από τις ενδείξεις φόρτισης της μπαταρίας, ενώ το στρατόπεδο της Honda έχει φροντίσει να κρατήσει καλά κρυμμένα τα χαρτιά της για ότι αφορά το νέο ηλεκτρικό concept.

Πέραν αυτού, στο φως της δημοσιότητας δόθηκε και μια ακόμη εικόνα που παρουσιάζει το λογότυπο «Hybrid» της υβριδικής έκδοσης του νέου CR-V, το οποίο αναμένεται να δούμε τις επόμενες ημέρες στην έκθεση και είχαμε συναντήσει για πρώτη φορά στην Έκθεση της Σαγκάης τον περασμένο Απρίλιο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το υβριδικό CR-V εφοδιάζεται το σύστημα Honda Sport Hybrid Intelligent Multi-Mode Drive. Με άλλα λόγια αναφερόμαστε σε ένα 2-λιτρο βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson, ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με το υβριδικό σύνολο να αποδίδει 215 άλογα. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν από την ιαπωνική μάρκα.