Όλα τα Corsa θα κατασκευαστούν στα εργοστάσια του ομίλου στην Σαραγόσα.

Ηλεκτρικό το Οpel Corsa

3.045 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Μέσα στο επόμενο έτος θα πρέπει να περιμένουμε το νέο Corsa από την Opel, ενώ μαθαίνουμε πως δεν θα αργήσει και η πλήρως ηλεκτρική του έκδοση.

Νέες πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις που έχει η Opel για το Corsa νέας γενιάς ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ενώ για άλλη μια φορά έγινε γνωστό πως η μάρκα-μέλος του PSA Group δεν θα αργήσει να το λανσάρει.

Συγκεκριμένα, πηγές μέσα από το στρατόπεδο της μάρκας ανέφεραν ότι το νέο Corsa θα είναι έτοιμο να βγει στις αγορές μέσα στο 2019, με την αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση να λανσάρεται ένα χρόνο αργότερα. Το ηλεκτρικό Corsa θα ανταγωνιστεί το Renault Zoe και θα καλύψει το κενό που αφήνει το Ampera-E που δεν φαίνεται να είναι μέσα στα πλάνα του PSA Group για την Opel.
 
Όλα τα Corsa θα κατασκευαστούν στα εργοστάσια του ομίλου στην Σαραγόσα και είναι βέβαιο ότι το δημοφιλέστερο μοντέλο της Οpel θα λάβει καινούριο δάπεδο που θα μπορεί να εξοπλίζεται τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και με «ηλεκτρικά» μοτέρ.

Σκοπός της μάρκας είναι να προσφέρει μέχρι το 2024 πλήρως ηλεκτρικές ή υβριδικές εκδόσεις σε όλα τα μοντέλα της. Το 2020, περιμένουμε και μια plug-in υβριδική έκδοση του Grandland X.
 

NEO TRAFIC
vw