Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Honda Civic Type R κόπηκε στα δύο μετά από τρακάρισμα

8.120 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2021)

Το Civic Type R χτυπήθηκε πλαγιομετωπικά από άλλο αυτοκίνητο και έγινε κυριολεκτικά... δύο κομμάτια!

Στα δύο κόπηκε ένα Honda Civic Type R μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα στο Denver του Colorado των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την Renee Gutierrez-Martinez, το ιαπωνικό hot hatch άνηκε στην κόρη της και αυτός που οδηγούσε ήταν ο φίλος της. Το αγόρι της, ο Kevin Acosta ισχυρίζεται πως τον τράκαραν πλαγιομετωπικά και πως στην συνέχεια το Civic Type R έπεσε πάνω σε μια κολώνα με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Στο video που θα δείτε παρακάτω φαίνεται πως το Honda κόπηκε στα δύο πάνω στις πίσω κολώνες του αυτοκινήτου (C-pillars), αλλά ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου και έτσι δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Τόσο ο Kevin Acosta όσο και η κόρη της Renee Gutierrez-Martinez, που καθόντουσαν στα μπροστινά καθίσματα, γλίτωσαν με λίγες γρατζουνιές.

Το Honda Civic Type R θα πάει φυσικά κατευθείαν για σκραπ, αφού τα δύο μέρη δεν γίνεται συγκολληθούν με κανένα τρόπο. Το ζευγάρι πάντως σίγουρα θα προσπαθήσει να πουλήσει τα μέρη του αυτοκινήτου που έμειναν άθικτα, όπως το μοτέρ, το καπό και τις ζάντες.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: