• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Hyundai Santa Fe διέσχισε την Ανταρκτική και προς τιμήν του γεγονότος η κορεάτικη φίρμα παρουσιάζει την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Endurance του μεγάλου της SUV.

Ο δισέγγονος του εξερευνητή Sir Ernest Shackelton, ο Patrick Bergel, διέσχισε σε 30 ημέρες την Ανταρκτική με αυτό το τροποποιημένο Hyundai Santa Fe.

Το Santa Fe Endurance Edition θα διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις. Στη μεσαία κολόνα υπάρχει το λογότυπο «Endurance», ενώ οι τροχοί των 19 ιντσών φοράνε ελαστικά 235/55.

Hyundai Santa Fe Endurance

Διαβάστηκε από 2579 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

Η Hyundai διασχίζει την Ανταρκτική με ένα τροποποιημένο Hyundai Santa Fe και γιορτάζει το γεγονός λανσάροντας μια σπέσιαλ έκδοση του μεγάλου της SUV. Ας γνωρίσουμε το Santa Fe Endurance Edition.

 
Ο δισέγγονος του θρυλικού εξερευνητή Sir Ernest Shackelton, ο Patrick Bergel, διέσχισε σε 30 ημέρες την Ανταρκτική με ένα τροποποιημένο Hyundai Santa Fe. Η κορεάτικη φίρμα γιορτάζει το γεγονός στο Ην. Βασίλειο, λανσάροντας μια σπέσιαλ έκδοση του μεγάλου της SUV, η οποία θα φτιαχτεί σε 500 αντίτυπα, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 38.995 λίρες (46.584 ευρώ).
 
Λόγος γίνεται για το Hyundai Santa Fe Endurance Edition, το οποίο θα διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις, τις Creamy White, White Crystal, Titanium Silver, Phantom Black και Mineral Blue. Στη μεσαία κολόνα υπάρχει το λογότυπο «Endurance», ενώ οι τροχοί των 19 ιντσών φοράνε ελαστικά 235/55.
   
Το Hyundai Santa Fe Endurance στηρίζεται στην έκδοση Premium SE και διαθέτει τον diesel των 2,2 λίτρων, ενώ φυσικά το παρόν δίνει το σύστημα τετρακίνησης. Στο εσωτερικό υπάρχει επταθέσια διαμόρφωση, ενώ έχει προστεθεί το πακέτο Convenience Pack, που προσθέτει στον εξοπλισμό την πανοραμική οροφή, το ηλεκτρικό άνοιγμα του πορτμπαγκάζ, το «έξυπνο» cruise control, την περιμετρική κάμερα και το αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.