To νέο Ioniq 5.

Hyundai: Στα σκαριά πιο μικρά και προσιτά Ioniq μοντέλα

2.495 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2021)

Η φίρμα σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη νέα της πλατφόρμα για να αναπτύξει μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης υπό το όνομα της Ioniq.

Η Hyundai εξετάζει το ενδεχόμενο να επεκτείνει την ηλεκτρική γκάμα Ioniq σε μικρότερα αυτοκίνητα που βασίζονται πάνω στην πλατφόρμα E-GMP, σύμφωνα με τον επικεφαλής Μάρκετινγκ της μάρκας Thomas Schemera.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »



Νέες δυνατότητες με τη νέα πλατφόρμα
«Θα ήταν λογικό να επεκταθούν όλα τα οφέλη που σχετίζονται με την πλατφόρμα E-GMP σε μικρότερα οχήματα», δήλωσε ο Thomas Schemera, παγκόσμιος επικεφαλής μάρκετινγκ της Hyundai, κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Μονάχου. Τα οφέλη που προσφέρει η πλατφόρμα είναι η μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία αλλά και οι μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως ενημερώσεις λογισμικού.


Θετική εμπορική πορεία για το Ioniq 5
Το compact crossover Ioniq 5 είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς Ioniq που βασίζεται στην πλατφόρμα E-GMP. Η Hyundai έλαβε «περισσότερες από 40.000 παραγγελίες» για το αυτοκίνητο μέχρι αυτή την στιγμή, σύμφωνα με τον Andreas-Christoph Hofmann, επικεφαλής μάρκετινγκ της Hyundai Motor Europe. Ο Hofmann είπε ότι οι Ευρωπαίοι πελάτες «θα λάβουν άμεσα περίπου τα μισά αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί, λόγω της έλλειψης τσιπ». Το Ioniq 5 θα ακολουθήσει το Ioniq 6, ένα σεντάν μεσαίου μεγέθους που θα λανσαριστεί στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023, ανάλογα με το πότε θα μπει τέλος στην έλλειψη τσιπ , δήλωσε ο Hofmann. Το Ioniq 7, ένα μεσαίο SUV, αναμένεται να λανσαριστεί το 2024.

Ioniq το επόμενο ηλεκτρικό Kona;
Ερωτηθείς εάν το επόμενο Kona Electric θα μπορούσε να φέρει να μετονομαστεί σε Ioniq, ο Schemera είπε: «Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να επιβεβαιώσω, αλλά φαίνεται πιθανό». Ο Schemera δήλωσε επίσης ότι το τωρινό Kona Electric, το οποίο βασίζεται στο συμβατικό Kona, «είναι ένα φανταστικό αυτοκίνητο». To ηλεκτρικό Kona ήταν το πέμπτο πιο δημοφιλές ηλεκτρικό στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2021 με 21.802 πωλήσεις, πετυχαίνοντας αύξηση 95% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2020, σύμφωνα με στοιχεία της JATO Dynamics.

Νέα πλατφόρμα-νέο όνομα!
Η φίρμα σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη νέα της πλατφόρμα για να αναπτύξει μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης υπό το όνομα της Ioniq.
Eσύ περιμένεις πως και πως τα νέα μικρά ηλεκτρικά για να αγοράσεις αυτοκίνητο ή θα επιμείνεις στα συμβατικά;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center