4 φωτογραφίες »

Hyundai i20: New Vs Old

44.157 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2020)

Το i20άρι των 20s: Η νέα γενιά του i20 θέλει να ξεπεράσει τον προκάτοχό της και να μεγαλώσει το «legacy» του ονόματός του. Διαβάστε ποια είναι τα σημεία που διαφέρει και τι παραπάνω έχει να προσφέρει.


To νέο Hyundai i20 βρίσκεται προ των πυλών της ελληνικής αγοράς, με την τρίτη του γενιά να διαθέτει νέο σχεδιασμό, πλούσια τεχνολογία, ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ασφαλείας, αλλά και ήπια υβριδική τεχνολογία. Πριν μπει στην αρένα με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας όμως, ας δούμε σε σύγκριση με το τωρινό μοντέλο που υπερτερεί.

Και όμως είναι πιο προσιτό
Γκολ από τα αποδυτήρια για τη νέα γενιά του i20 και την ελληνική αντιπροσωπεία, καθώς είναι φθηνότερο από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς. Ναι καλά ακούσατε. Η τιμή εκκίνησης για την ατμοσφαιρική έκδοση των 84 ίππων του νέου i20 είναι τα 12.990 ευρώ έναντι των 13.390 που κοστίζει τώρα. Αντίστοιχα και η πιο εμπορική και ενδιαφέρουσα τούρμπο των 100 ίππων είναι φθηνότερη κατά 200 ευρώ (13.990 έναντι 14.190 ευρώ).

Σχεδίαση: Πιο δυναμικό, πολύ πιο μοντέρνο
Το i20 υιοθέτησε τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai, με την ονομασία «Sensuous Sportiness», η οποία χαρακτηρίζεται από το συνδυασμό ανάμεσα σε τέσσερα βασικά στοιχεία: τις αναλογίες, τη σχεδίαση, το στυλ και την τεχνολογία. Το νέο i20 κάνει το level up μέσω των διαφορετικών αναλογιών και των επιμέρους μοντέρνων στοιχείων. Η οροφή βρίσκεται κατά 24 χιλιοστά χαμηλότερα, αλλά το αυτοκίνητο είναι 30 χιλιοστά πιο φαρδύ και 5 χιλιοστά πιο μακρύ από αυτό της προηγούμενης γενιάς, με αποτέλεσμα να δείχνει αρκετά πιο δυναμικό. Σε αυτό συμβάλει η σχεδίαση του προβόλου, με τη μεγαλύτερη και ενιαία γρίλια, όπως επίσης και τα πιο αιχμηρά φώτα. Αντίστοιχα και πίσω τα νέα φώτα είναι πιο εντυπωσιακά, με την πινελιά της LED φωτιζόμενης γραμμής που τα συνδέει να κλέβει την παράσταση.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center