7 φωτογραφίες »

Ενδιαφέρον αισθητικά το νέο ταμπλό, με την σύγχρονη σχεδίαση οριζόντιας αρχιτεκτονικής, την κεντρική οθόνη αφής (έως 10,25 ίντσες) και τον ίδιου μεγέθους ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Εσωτερικό: Πολλές νέες τεχνολογίες & φρέσκια αισθητική

44.159 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2020)

Αισθητή σε κάθε τομέα είναι η αναβάθμιση στο εσωτερικό του i20. Πολύ πιο ενδιαφέρον οπτικά το νέο ταμπλό, με την λεπτεπίλεπτη και σύγχρονη σχεδίαση οριζόντιας αρχιτεκτονικής και τους ενσωματωμένους αεραγωγούς, ενώ η εύστοχα τοποθετημένη κεντρική οθόνη αφής (έως 10,25 ίντσες) και τα νέα μίνιμαλ μπουτόν του κλιματισμού, δημιουργούν μεγαλύτερο χώρο στη βάση της κονσόλας.

Από εκεί και πέρα το τεχνολογικό προφίλ του νέου i20 έχει ανέβει πολλά επίπεδα, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και το πακέτο ασφάλειας SmartSense. Το πακέτο συνδυάζει πλήθος συστημάτων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το έξυπνο cruise control βασισμένο στο σύστημα πλοήγησης, το οποίο μπορεί να παρακολουθεί τη θέση του οχήματος και να ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα, αλλά και το Lane Following Assist όπου αναλαμβάνει στον αυτοκινητόδρομο να στρίβει το τιμόνι, ώστε το i20 να μένει στο κέντρο της λωρίδας. Από εκεί και πέρα προσθέστε τα συστήματα, παρακολούθησης τυφλών σημείων και προειδοποίησης σύγκρουσης με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών.

Σχετικά με τους χώρους, το μεταξόνιο πήρε και αυτό αύξηση της τάξης των 10 χιλιοστών, με την φίρμα να υπόσχεται μεγαλύτερη άνεση στο εσωτερικό και αύξηση του χώρου αποσκευών κατά 25 λίτρα, δηλαδή 351 λίτρα στο σύνολο.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center