ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
36 εθελοντές βρέθηκαν στη Χαλκίδα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» του Ι.Ο.Α.Σ. προκειμένου να παροτρύνουν τους νέους να μην καταναλώσουν αλκοόλ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

36 εθελοντές βρέθηκαν στη Χαλκίδα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» του Ι.Ο.Α.Σ. προκειμένου να παροτρύνουν τους νέους να μην καταναλώσουν αλκοόλ.

Ι.Ο.ΑΣ: «Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα»

1.958 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2013)

Το Ι.Ο.ΑΣ. διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα», με τη συνεργασία των Σαμαρειτών Χαλκίδας και των Ελλήνων Προσκόπων, με θέμα οδήγηση χωρίς αλκοόλ.

autotriti team

Όπως ανακοινώθηκε, το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 στη Χαλκίδα, με τη συνεργασία των Σαμαρειτών Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και των Ελλήνων Προσκόπων, παρουσιάζοντας στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργάνωσε για 6η φορά με επιτυχία την εκδήλωση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα».Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε 2 μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Χαλκίδας, καθώς η κύρια αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης είναι η χρήση του αλκοόλ και η υπερβολική ταχύτητα. Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της νυχτερινής διασκέδασης του Σαββάτου παρατηρείται τριπλασιασμός του αριθμού των θανατηφόρων τροχαίων συμβάντων.36 εθελοντές λοιπόν και στα 2 νυχτερινά κέντρα ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της βραδιάς για να παροτρύνουν τους νέους να μην καταναλώσουν αλκοόλ και να τους παρακινήσουν να καθιερώσουν τον «οδηγό της παρέας» που δεν θα καταναλώσει αλκοόλ ώστε να οδηγήσει με ασφάλεια τους φίλους του πίσω μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση.Συνολικά 480 νέοι που είχαν έρθει με το δικό τους μεταφορικό μέσο υποσχέθηκαν να μην καταναλώσουν αλκοόλ και φόρεσαν αναγνωριστικό βραχιολάκι στο χέρι τους εκ των οποίων τα 300 άτομα που συμμετείχαν στη «Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» πραγματοποίησαν φιλικό αλκοτέστ από τους εθελοντές του Ινστιτούτου, ενώ περίπου 2.000 άτομα ενημερώθηκαν για τις επιπτώσεις της χρήσης αλκοόλ κατά την οδήγηση.Μάλιστα τα αποτελέσματα των μετρήσεων ήταν ενθαρρυντικά καθώς 1 στους 5 οδηγούς είχαν τηρήσει την υπόσχεσή τους και δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Οι οδηγοί που δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους (87% άνδρες οδηγοί και 13% γυναίκες) δεν επιβραβεύθηκαν, αλλά αντίθετα οι εθελοντές του Ινστιτούτου τους προέτρεψαν να μετακινηθούν με ταξί. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
KGM