2 φωτογραφίες »

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κατάφερε να τροποποιήσει ένα Honda Civic ο ιδιοκτήτης του.

Ιδιοκτήτης «καταστρέφει» Civic με νίκελ

3.160 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2020)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κατάφερε να τροποποιήσει ένα Honda Civic ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος φαίνεται πως είναι λάτρης των νίκελ στοιχείων αλλά κάπου το παράκανε, καταστρέφοντας έτσι την εικόνα του αυτοκινήτου.


Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου έχουν συλλάβει το Honda Civic σε ένα πάρκινγκ στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης επέλεξε να αγοράσει μία σειρά από φθηνά μη αυθεντικά εξαρτήματα aftermarket, όλα σε νίκελ απόχρωση που σε συνδυασμό με το έντονο κόκκινο χρώμα δεν κολακεύουν καθόλου το ιαπωνικό αυτοκίνητο. Το αντίθετο θα λέγαμε.
 
Τα πρόσθετα εξαρτήματα τα συναντούμε στις χειρολαβές των θυρών, στα φτερά, στο κάτω μέρος των θυρών πάνω από τα μαρσπιέ, στο πλαίσιο των παραθύρων και των φωτιστικών σωμάτων και στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Ωστόσο το χειρότερο δεν έχει έρθει ακόμα, αφού ο ιδιοκτήτης προσάρτησε στον προφυλακτήρα τέσσερις ψεύτικες απολήξεις εξάτμισης (το νίκελ φινίρισμα εννοείται) ολοκληρώνοντας έτσι την εικόνα του μοντέλου.
 
Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει για αν δούμε αν και εκεί έχει βάλει το χέρι του, αλλά η αλήθεια είναι πως με τέτοια εξωτερική εμφάνιση δύσκολο να πλησιάσεις στην καμπίνα.   

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
ECANTER
15.3 Toyota 1million