• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Στο εμπρόσθιο μέρος το SUV χαρακτηρίζεται από σπορ εμφάνιση.

Ιδού το Infiniti QX60 Monograph

1.582 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/9/2020

Στην προεπισκόπηση της επόμενης γενιάς του Infiniti QX60 προχώρησε η ιαπωνική μάρκα, παρουσιάζοντας στο κοινό το νέο της πρωτότυπο με την ονομασία QX60 Monograph.


Το νέο μοντέλο περιγράφεται από τη φίρμα ως κάτι περισσότερο από μια μελέτη σχεδιασμού ή ένα concept, καθώς το QX60 Monograph παρέχει μια ξεκάθαρη ματιά στο μοντέλο παραγωγής που θα παρουσιαστεί το επόμενο έτος. Η Infiniti πέραν των εικόνων που δημοσίευσε όπου μας παρουσιάζει το εξωτερικό μέρος δεν προχώρησε στη δημοσιοποίηση κάποιας άλλης πληροφορίας.
 
Στο εμπρόσθιο μέρος το SUV χαρακτηρίζεται από σπορ εμφάνιση την οποία συνθέτουν η μεγάλη γρίλια με το μεταλλικό πλαίσιο, οι λεπτοί προβολείς αλλά και οι αεραγωγοί στις άκρες και το κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Στο πλαϊνό μέρος η σχεδίαση δεν κρύβει κάτι το εξεζητημένο πέραν των «κρυφών» χειρολαβών, αλλά και το αίσθημα της πολυτέλειας που δημιουργούν τα φιμέ τζάμια, με το μεταλλικό πλαίσιο και τις μαύρες κολόνες.
 
Στο πίσω μέρος, η πόρτα του χώρου αποσκευών έχει έντονες καμπύλες, ενώ τα φωτιστικά σώματα του QX60 Monograph ξεκινούν από το πλαϊνό μέρος και καταλήγουν, σχεδόν, μέχρι τη μέση. Παρών είναι επίσης και μία μαύρη αεροτομή, ενώ τέλος ο προφυλακτήρας διατηρεί τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά που έχουμε δει έως τώρα στο υπόλοιπο αυτοκίνητο.
 
Η εταιρεία δεν δημοσιοποίησε εικόνες από το εσωτερικό, ούτε και τεχνικές προδιαγραφές, αλλά επιβεβαίωσε ότι το QX60 θα παραμείνει ένα SUV με τρεις σειρές καθισμάτων.   

Tags: QX60