Jeep Avenger: Νέα βασική έκδοση και νέο e-Hybrid μοντέλο στην Ελλάδα
5 Φωτογραφίες »

Jeep Avenger: Νέα βασική έκδοση και νέο e-Hybrid μοντέλο στην Ελλάδα

5.521 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2024)

- Δύο προσθήκες στην γκάμα του Jeep Avenger.
- Βασική έκδοση βενζίνης και νέα ήπια υβριδική προσθήκη.
- Καλός εξοπλισμός από τη βασική έκδοση Longitude.
- Από 30.700 ευρώ το ηλεκτρικό Avenger.

Δύο προσθήκες στην γκάμα του Jeep Avenger

Δύο νέες προσθήκες απέκτησε η γκάμα του Jeep Avenger στην αγορά της Ελλάδα. Η πρώτη αφορά στο επίπεδο εξοπλισμού Longitude σε συνδυασμό με τον 1.2 λτρ. κινητήρα βενζίνης,  ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με την ήπια υβριδική έκδοση e-Hybrid. Από 23.990 ευρώ είναι πλέον διαθέσιμο στη χώρα μας το μικρό SUV της Jeep.

Βασική έκδοση βενζίνης και νέα ήπια υβριδική προσθήκη

Συγκεκριμένα, το Jeep Avenger εισάγει μία νέα έκδοση, που έρχεται να καθίσει στη βάση της γκάμας. Αφορά στο επίπεδο εξοπλισμού Longitude σε συνδυασμό με τον 1.2Τ κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η τιμή της νέας έκδοσης ξεκινά από τις 23.990 ευρώ.

Η δεύτερη προσθήκη έχει να κάνει με την έκδοση e-Hybrid, με 48V ήπια υβριδικό σύστημα και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας. Το μοντέλο e-Hybrid (100 άλογα και 205 Nm ροπής), χάρη στον ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται τοποθετημένος αμέσως μετά το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις έξι σχέσεις, έχει τη δυνατότητα να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, με ταχύτητα έως 30 χλμ./ώρα και για απόσταση έως 1 χλμ.. Η τιμή του ξεκινάει από τις 26.490 ευρώ.

Καλός εξοπλισμός από τη βασική έκδοση Longitude

Από κει και πέρα, η γκάμα των εκδόσεων για το Avenger περιλαμβάνει τα επίπεδα εξοπλισμού Longitude, Altitude και Summit. Στο εισαγωγικό επίπεδο Longitude ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: Οθόνη αφής 10,25” για το infotainment, υπηρεσίες Uconnect, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, ζάντες αλουμινίου 16”, διατήρηση της λωρίδας κίνησης, αυτόνομο φρενάρισμα, αναγνώριση των οδικών σημάτων, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control. Η Altitude προσθέτει μεταξύ άλλων 17άρες ζάντες, τιμόνι με επένδυση από οικολογικό δέρμα, αυτόματο κλιματισμό και πίνακα οργάνων 10,25”, ενώ η κορυφαία Summit 18άρες ζάντες αλουμινίου, Full LED εμπρός φώτα, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί, επαγωγική φόρτιση, handsfree πόρτα χώρου αποσκευών, αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2, κάμερα οπισθοπορείας με drone view, αισθητήρες παρκαρίσματος 360ο και παρακολούθηση τυφλού σημείου.

Από 30.700 ευρώ το ηλεκτρικό Avenger

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως οι τιμές για την αμιγώς ηλεκτρική γκάμα του Avenger ξεκινούν από 30.700 ευρώ για την έκδοση Longitude μαζί με την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», ενώ η μπαταρία της καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών. Τα μηχανικά μέρη καλύπτονται για 4 χρόνια ή 160.000 χλμ., όπως σε όλα τα Avenger.

Mercedes
moto