To plug-in υβριδικό SEAT Leon.

H τελευταία teaser φωτογραφία.

Kαι plug-in υβριδικό το νέο SEAT Leon

4.463 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2020)

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες επιβεβαίωσαν πως το νέο SEAT Leon θα λανσαριστεί και με plug-in υβριδική έκδοση. Δείτε την teaser εικόνα που αποκαλύπτει το «σουλούπι» του μοντέλου.


Mετά το Volkswagen Golf GTE είναι σειρά της SEAT να προσφέρει μια plug-in υβριδική έκδοση στην πρότασή της στα μικρομεσαία, όταν το ολοκαίνουριο Leon κάνει το ντεμπούτο του σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Στο φως ήρθαν μια σειρά από φωτογραφίες από το μοντέλο ενώ αυτό δοκιμαζόταν κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες στην plug-in υβριδική του έκδοση, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η SEAT τοποθέτησε την ένδειξη «Hybrid Vehicle» στο πλαϊνό του μέρος. Κατά πάσα πιθανότητα το plug-in υβριδικό σύστημα θα είναι παρόμοιο με αυτό των νέων Golf και Octavia, κάτι που σημαίνει πως θα αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο 1.400άρη κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, 6άρι DSG κιβώτιο και μια μπαταρία 13 kWh.

H SEAT έχει ήδη αποκαλύψει μια σειρά από teaser εικόνες για το νέο Leon, το τελευταίο «χτύπημα» της πάντως ήρθε χθες όταν δημοσίευσε ένα video διάρκειας ελάχιστων δευτερολέπτων αποκαλύπτοντας το σουλούπι της νέας γενιάς.  Η βάση για την ισχυρή σχεδιαστική γραμμή του οχήματος είναι η εξελιγμένη πλατφόρμα MQB Evo, που έδωσε ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της σχεδιαστική ομάδας ενώ οι νέες αυξημένες διαστάσεις του, τόσο για την πεντάθυρη όσο και για την Sportstourer έκδοση, προσδίδουν μία βελτιωμένη αίσθηση των αναλογιών στη σχεδίαση της νέας γενιάς του μοντέλου.

«Το νέο SEAT Leon σχεδιάστηκε με θάρρος και απλότητα και κατασκευάστηκε με δύναμη και αποφασιστικότητα. Απλότητα γιατί στη SEAT πιστεύουμε πως τα περισσότερα πράγματα μπορούν να ειπωθούν σε λίγες μόνο γραμμές. Αποφασιστικότητα και δύναμη επειδή αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα μοντέλα μας αναγνωρίσιμα, που γοητεύοντας με την πρώτη ματιά», δήλωσε ο Alejandro Mesonero- Romanos, Director of Design της SEAT.

Το νέο SEAT Leon σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της SEAT στο Martorell.
 

Mercedes
moto