2 φωτογραφίες »

Καλοκαιρινές βόλτες με Nissan Juke & in-car classics

1.867 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2020)

Η Nissan δίνει ένα διαφορετικό κίνητρο για καλοκαιρινές βόλτες, παρέχοντας μία νέα playlist κλασσικών μουσικών επιτυχιών, βάσει των ακουσμάτων της πολυεθνικής ομάδας σχεδιαστών του Juke.

Αναγνωρίζοντας τη δύναμη της μουσικής, η Nissan έχει βάλει στόχο να ανεβάσει τη διάθεση των οδηγών, καθώς ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις με τα αυτοκίνητά τους. Η πολυεθνική ομάδα σχεδιαστών του νέου Juke, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Nissan στο Λονδίνο, έχει επιμεληθεί μια λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών με βάση αυτά που άκουγε τους τελευταίους μήνες, ενώ εργαζόταν από το σπίτι.  Είναι μια επιλεγμένη και συνάμα αναζωογονητική συλλογή μελωδιών που οι άνθρωποι της εταιρείας υποστηρίζουν ότι θα ακούγεται εξαιρετικά μέσα στη νέα γενιά του μικρού τους SUV, χάρη στο εξατομικευμένο του ηχοσύστημα, Bose Personal Plus, που μέσω του νέου infotainment μπορεί να συνδεθεί γρήγορα και εύκολα με το smartphone, παρέχοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Spotify.

Σε ό,τι αφορά το σύστημα Bose Personal Plus, διαθέτει οκτώ ηχεία, το καθένα επιμελώς τοποθετημένο για να γεμίσει την καμπίνα με μια πλήρη γκάμα πρίμων, μεσαίων και μπάσων ήχων, ενώ ξεχωρίζουν τα δύο ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στο κάθε μπροστινό προσκέφαλο και υπόσχονται μία προσωποποιημένη ακουστική εμπειρία για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Η λίστα αναπαραγωγής έχει επιλεχθεί με τέτοιο τρόπο που λέγεται πως θα προκαλέσει τον οδηγό και τους επιβάτες να τραγουδήσουν αρκετά από τα τραγούδια της, ενώ βρίσκονται στον δρόμο. Αντικατοπτρίζοντας το ασπρόμαυρο εσωτερικό της Urbanizer, η λίστα αναπαραγωγής διαθέτει τα πιο πρόσφατα, πιο δημοφιλή μουσικά κομμάτια που είναι διαθέσιμα για streaming, αυτήν τη στιγμή. Ως φόρο τιμής στο μαύρο θεματικό εσωτερικό της Midnight, η λίστα αναπαραγωγής περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες και κομψές μελωδίες, προσφέροντας μια  εξαίσια συλλογή κλασικών chill-out κομματιών, ιδανικών για τους νυχτερινούς οδηγούς. Τέλος, από την playlist δεν θα μπορούσαν να λείψουν μουσικά κομμάτια, αφιερωμένα στον έντονο συνδυασμό του πορτοκαλί με το μαύρο στο εσωτερικό του Juke, συνδυάζοντας τα καλύτερα χορευτικά ακούσματα από όλη την Ευρώπη.

Η λίστα αναπαραγωγής Nissan In-Car Classics είναι διαθέσιμη για streaming και download στο Spotify, στη σελίδα της Nissan Europe.

PEUGEOT NEW EVANS
4green