4 φωτογραφίες »

Το τρέχον Jeep Renegade.

Καρέ ειδικών εκδόσεων για το Renegade από την Jeep;

5.114 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2020)

Μία σειρά τεσσάρων διαφορετικών ειδικών εκδόσεων για το Renegade φέρεται πως ετοιμάζει η Jeep, με τα μοντέλα να κάνουν την εμφάνισή τους σε λίγους μήνες.

Πιο πλούσια θέλει να κάνει τη γκάμα του Renegade η Jeep και όπως φημολογείται οι άνθρωποι της μάρκας πήραν την απόφαση να το πράξουν μέσω τεσσάρων νέων ειδικών εκδόσεων που σε πρώτη φάση θα προστεθούν στη γκάμα του μοντέλου στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, ενόψει του 2021 η Jeep σχεδιάζει να παρουσιάσει τις εκδόσεις Freedom, Islander και Jeepster για το Renegade, αλλά και μία επετειακή έκδοση, πιθανότατα με την ονομασία 80th Anniversary Edition που θα είναι διαθέσιμη σε όλη τη γκάμα της Jeep.
 
Οι εκδόσεις Freedom και Islander δεν αποτελούν καμία έκπληξη καθώς κατά το παρελθόν έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο Wrangler, ενώ αναφορικά με την Jeepster, το 2018 η μάρκα είχε προϊδεάσει για αυτή το κοινό της όταν και είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο βασισμένο στο Wrangler Rubicon, με την ονομασία Jeep Jeepster. Αν ανατρέξουμε ακόμα πιο πίσω στόχο χρόνο θα φτάσουμε στο 1998 όπου και πάλι η εταιρεία είχε κάνει ακριβώς το ίδιο παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο με το ίδιο όνομα.
 
Επιστρέφοντας στις εκδόσεις Freedom και Islander, αν επαληθευτούν οι φήμες, αμφότερες θα έχουν διαφοροποιήσεις στο εξωτερικό σε σχέση με το στάνταρ Renagade, με την πρώτη να χαρακτηρίζεται από ένα μιλιταριστικό θέμα. Η δεύτερη πιθανότατα θα διαθέτει πιο καλοκαιρινή εμφάνιση, όπως συνέβη προ δεκαετίας με το Wrangler Islander.
 
Έτσι μένει να φανεί αν η Jeep θα κάνει πράξη τη φημολογία και φυσικά αν κάποιες από τις τέσσερις νέες εκδόσεις του Renegade θα είναι διαθέσιμες και στην ευρωπαϊκή αγορά.   

Mercedes
moto