Kia με δόση το 1% της τιμής & 5 χρόνια δωρεάν service

13.516 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2020)

Η Kia προσφέρει ευέλικτη αποπληρωμή έως 84 μήνες με μηνιαία δόση το 1% της τιμής του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα διαθέτει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service. Όλα αυτά μέσω του προγράμματος «KiaMovingWithYou».


H Kia Ελλάς κάνει ένα δυναμικό restart, λανσάροντας το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα «KiaMovingWithYou» που περιλαμβάνει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με προκαταβολή από 30% και αποπληρωμή έως 84 μήνες, προσφέροντας χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου. Επιπλέον, ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των καταναλωτών, που προσφέρει η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, προσθέτοντας στην λίστα των παροχών δωρεάν service για 5 χρόνια σε όλα τα μοντέλα της.

Το πρόγραμμα αφορά όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα Kia και καλύπτει για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο) τα τακτικά και προγραμματισμένα service των μοντέλων Kia, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, έτσι και το δωρεάν service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία των αυτοκινήτων Kia. To πρόγραμμα ισχύει από 25 Μαΐου για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Kia.

Παράλληλα, η Kia προσφέρει δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα στους πελάτες της, δίνοντας στους υποψήφιους αγοραστές τη δυνατότητα χαμηλής προκαταβολής, συγκεκριμένης χαμηλής ευέλικτης δόσης, μόλις 1% της αξίας του αυτοκινήτου και δυνατότητα αποπληρωμής ανά πάσα στιγμή. Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα παρέχονται σε συνεργασία με την Eurobank και αποτελούνται από 30% προκαταβολή, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες με 7,5% επιτόκιο, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, με αυτό το πρόγραμμα η μηνιαία δόση για το Picanto ξεκινά από 100 ευρώ ή αντίστοιχα για το μικρομεσαίο SUV, Sportage, αρχίζει από τα 223 ευρώ/μήνα.

LEASING APRILIOS
skoda