Ξανάνιωσε με σπορ εμφάνιση και αξεσουάρ η πρώτη Porsche Cayenne
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξανάνιωσε με σπορ εμφάνιση και αξεσουάρ η πρώτη Porsche Cayenne

2.507 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2021)

Αξεσουάρ aftermarket για την πρώτη γενιά της Cayenne ετοίμασε το τμήμα Classic της Porsche, δίνοντας μάλιστα στο γερμανικό SUV αγωνιστικό DNA εμπνευσμένο από το Ράλλυ Ντακάρ!

Δεν ξεχνάει την πρώτη Cayenne η Porsche

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η πρώτης γενιάς Porsche Cayenne δεν εγκαταλείπεται από την γερμανική μάρκα και με έμπνευση το Ράλλυ Ντακάρ δημιούργησε καινούργια μοντέλα τα οποία έχουν ως βασικό στόχο να προωθήσουν μια νέα σειρά επιλογών εξατομίκευσης για τα παλαιότερα μοντέλα της Porsche.
 

Ετοιμάζει νέα αξεσουάρ εξατομίκευσης

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Cayenne έχουν επανασχεδιαστεί και αναβαθμιστεί από το εσωτερικό τμήμα Porsche Classic. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών που έχουν λάβει θα μπορέσει κάποιος να βρει, προστατευτικές πλάκες για το πάτωμα, ογκώδη ελαστικά εκτός δρόμου, ζάντες και προβολείς σε στυλ ράλλυ, πτυσσόμενη σκηνή οροφής, καθώς και νέα πακέτα από αυτοκόλλητα που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Η Porsche υπογραμμίζει πως επί του παρόντος μόνο τα αυτοκόλλητα είναι διαθέσιμα για παραγγελία, αφού τα περισσότερα από τα εξαρτήματα που προσάρμοσαν δοκιμάζονται ως προς τη σκοπιμότητά τους.
 

Θα παρουσιάζονται στο κοινό οι νέες Cayenne

Η Porsche θα εμφανίζει τα αυτοκίνητα σε επιλεγμένες εκδηλώσεις προκειμένου να λαμβάνει σχόλια από πελάτες και θαυμαστές και σύμφωνα με τις απόψεις που θα συγκεντρώσει στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα κατασκευάσει κάποια από αυτά, με τις πιθανότητες να είναι αρκετές.
 

Πολλές οι Cayenne που κυκλοφορούν ακόμα

Η πρώτη γενιά της Cayenne παρέμεινε στις γραμμές συναρμολόγησης μέχρι το 2010 με περίπου 275.000 αυτοκίνητα να παράγονται συνολικά. Πολλά από αυτά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στους δρόμους σε όλο τον κόσμο σήμερα, γεγονός που καθιστά τις νέες επιλογές αξεσουάρ ιδιαίτερα χρήσιμες.

Κι' όμως είναι ακόμα εδώ!
-Η Porsche ετοιμάζει νέα αξεσουάρ για την πρώτη γενιά της Cayenne.
-Εμπνευσμένα από το Ράλλυ Ντακάρ.
-Θα δειγματίζονται στο κοινό με δύο ειδικά πρωτότυπα.
-Οι απόψεις του κόσμου θα παίξουν ρόλο στην παραγωγή ή όχι των αξεσουάρ!
Από τη στιγμή που υπάρχουν στους δρόμους τόσες Cayenne πρώτης γενιάς λογικό δεν είναι να υπάρξει ενδιαφέρον;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto