Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την diesel Alfa Romeo Tonale

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την diesel Alfa Romeo Tonale

3.268 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2022)

Διαθέσιμη και με τον diesel κινητήρα MultiJet 1,6 λίτρων είναι πλέον η Alfa Romeo Tonale, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανοίγει τις παραγγελίες για τον… ιταλικό δρομέα μεγάλων αποστάσεων!

Διαθέσιμη και με diesel μοτέρ η Tonale

Με την παράδοση των πρώτων αυτοκινήτων που εφοδιάζονται με το νέο υβριδικό σύνολο των 48V να έχουν ξεκινήσει, η Alfa Romeo ανοίγει τις παραγγελίες και για τις εκδόσεις που εφοδιάζονται με τον diesel κινητήρα 1.6MTJ απόδοσης 130 ίππων, που δε θα αφήσει αδιάφορους τους χρήστες που καλύπτουν μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων κυρίως στον αυτοκινητόδρομο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνω από 1.000 χλμ. αυτονομία

Ο Turbo diesel κινητήρας της Tonale ανήκει στην οικογένεια MultiJet και έρχεται με απόδοση 130 ίππων και 320Nm ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Το εν λόγω μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων, όμως υπάρχει και η δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής σχέσεων και μέσω paddles. Σύμφωνα με την μάρκα η αυτονομία ξεπερνά τα 1.000χλμ. χάρη στον κινητήρα, αλλά και το ρεζερβουάρ των 55 λίτρων.

Σε τρεις εκδόσεις με καλό βασικό εξοπλισμό

Η γκάμα της Tonale MTJ αποτελείται από τις εκδόσεις Super, Sprint και Ti, κάθε μία με ξεχωριστό χαρακτήρα και μοναδικά χαρακτηριστικά εμφάνισης και εξοπλισμού. Κοινός παρονομαστής -όπως και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου- είναι ο βασικός εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων full-led φωτιστικά σώματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3 ιντσών) και οθόνης πολυμέσων (10,25 ιντσών), διζωνικό κλιματισμό, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ζάντες αλουμινίου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
skoda