• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
7 φωτογραφίες »

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του νέου Honda HR-V στην Ευρώπη

17.007 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2021)

Το ευρωπαϊκό του εμπορικό λανσάρισμα πραγματοποίησε το ολοκαίνουργιο Honda HR-V, το οποίο ακολουθώντας τα σημεία των καιρών θα προσφέρεται αποκλειστικά με το υβριδικό σύστημα της εταιρείας e:HEV.

Πριν από λίγους μήνες η Honda είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη της νέας γενιάς του HR-V, που διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV με δύο ηλεκτροκινητήρες (στάνταρ, για πρώτη φορά). Το ιαπωνικό SUV είχε ακολουθήσει τα χνάρια των CR-V και Jazz, αφού η Honda έχει στόχο να εξηλεκτρίσει όλα τα ευρωπαϊκά mainstream μοντέλα της μέχρι το 2022.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Πλέον το Honda HR-V ξεκινά το «ταξίδι» του στις ευρωπαϊκές αγορές, γνωστοποιώντας τις τιμές και τις εκδόσεις του για την αγορά της Γαλλίας. Εκεί το νέο HR-V θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις Executive, Advance και Advance Style, με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 31.520, 34.020 και 36.520 ευρώ αντίστοιχα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι το προσαρμοζόμενο cruise control, ο αυτόματος κλιματισμός και το σύστημα πλοήγησης σε οθόνη αφής 9 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Το παρών δίνουν ακόμα και σύγχρονα συστήματα ασφαλείας όπως τα διατήρησης λωρίδας και παρακολούθησης τυφλών σημείων.
 
Θυμίζουμε πως το υβριδικό σύνολο e:HEV του Honda HR-V, αποτελείται από δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες συνδεδεμένους με ένα βενζινοκινητήρα i-VTEC 1,5 λίτρων και προσφέρει μέγιστη ισχύ 131 ίππων και μέγιστη ροπή 253 Nm στις 4.500 σαλ. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

14 διαθέσιμα άρθρα για HONDA  HR-V