Ξεκίνησε η παραγωγή και έρχεται Ευρώπη το νέο Mazda CX-60
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεκίνησε η παραγωγή και έρχεται Ευρώπη το νέο Mazda CX-60

3.913 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2022)

Σε παραγωγική διαδικασία βρίσκεται πλέον το ολοκαίνουργιο CX-60, της Mazda, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιαπωνική μάρκα.

Στο τέλος του μήνα φτάνει στην Ευρώπη

Στις γραμμές συναρμολόγησης βρίσκεται το νέο Mazda CX-60, το οποίο σταδιακά θα έρθει στις αγορές της Ευρώπης.  Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στις 18 Απριλίου, η παραγωγή του νέου SUV, ξεκίνησε στο εργοστάσιο Hofu της Mazda στην επαρχία Yamaguchi και στις 26 Απριλίου η πρώτη αποστολή μοντέλων για την Ευρώπη αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ειδική τελετή διοργάνωσε η εταιρεία

Μάλιστα για να γιορτάσει το γεγονός η Mazda πραγματοποίησε μία ειδική τελετή, που παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mazda, Akira Marumoto, αλλά και εργαζόμενοι του εργοστασίου, όπως και άλλα διοικητικά στελέχη.

Το πρώτο Plug-in υβριδικό μοντέλο της Mazda

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η Mazda περιγράφει το CX-60 ως «το πιο σημαντικό μοντέλο που έχει παρουσιάσει για πάνω από μια δεκαετία», αποτελώντας τη νέα της ναυαρχίδα. Από πολλές απόψεις, το CX-60 είναι πράγματι ένα νέο κεφάλαιο για τη Mazda, καθώς είναι το πρώτο Plug-in υβριδικό μοντέλο της. Η έκδοση PHEV θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει στην αγορά συνδυάζοντας έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων (192 ίππων και 261 Nm ροπής) με έναν ηλεκτροκινητήρα (136 ίππων και 250 Nm ροπής). Συνδυαστικά το e-Skyactiv PHEV μοντέλο διαθέτει 327 άλογα και 500 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN