3 φωτογραφίες »

Tα προβλήματα που είχαν προκύψει στο software του ID.3 έχουν επιλυθεί πλήρως.

Ξεπέρασε κάθε πρόβλημα το VW ID.3

3.017 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2020)

«Υγιέστατο» είναι πλέον το ID.3, όπως ανακοινώνει η VW, καθώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα που υπήρχε στο software. Έρχεται αναβάθμιση στα αυτοκίνητα που έχουν ήδη πωληθεί.


To Volkswagen ID.3 είναι το πιο σημαντικό νέο μοντέλο της εταιρείας εδώ και δεκαετίες, αφού είναι το αυτοκίνητο που φέρνει την VW στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Η φίρμα έχει δημιουργήσει, με αρχή το ID.3, μια νέα οικογένεια ηλεκτρικών οχημάτων κάτω από το όνομα ID, ωστόσο σε αυτή την προσπάθειά της, δεν έλειψαν τα προβλήματα.

Η Volkswagen αντιμετώπισε κάποια θέματα με το λογισμικό του ID.3 που είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στην έναρξη της παραγωγής του νέου της αυτοκινήτου, κάτι που έφερε και την αντικατάσταση του επικεφαλής της στον τομέα του λογισμικού. Η VW αποφάσισε το αυτοκίνητο να μπει σε παραγωγή με κάποιες λειτουργίες απενεργοποιημένες με την υπόσχεση πως τα θέματα αυτά θα επιλυθούν αργότερα με μια ενημέρωση που θα γίνει στο software του αυτοκινήτου.

Πλέον, η Volkswagen ανακοινώνει πως όποια προβλήματα υπήρχαν έχουν ξεπεραστεί πλήρως ενώ, όσα ID.3 έχουν ήδη φτάσει στους νέους τους κατόχους, θα ανακληθούν, ώστε να γίνει η προαναφερόμενη αναβάθμιση του λογισμικού τους σε μια διαδικασία ρουτίνας που όμως θα απαιτεί από τους ιδιοκτήτες να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στις αντιπροσωπείες της VW για μια μέρα, λόγω της μεγάλης διάρκειάς της.

Η Volkswagen θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ικανοποίηση των πρώτων ιδιοκτητών του ID.3 με πηγή κοντά στην μάρκα να δηλώνει: «Έχουμε διαπιστώσει πως οι πρώτοι κάτοχοι του ID.3 είναι περήφανοι για το αυτοκίνητό τους και δρουν σαν πρεσβευτές της εταιρείας μας. Όσο πιο χαρούμενους τους κάνουμε, τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να προτείνουν το όχημα αυτό στους φίλους και τους γνωστούς τους».
 

peugeot
4green