Η προ-παραγγελία των 500 πρώτων Ford Mustang που θα κυκλοφορήσουν για 1η φορά στην Ευρώπη το 2015, ολοκληρώθηκε 30 δλ. από την έναρξη του Τελικού του Champions League.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η προ-παραγγελία των 500 πρώτων Ford Mustang που θα κυκλοφορήσουν για 1η φορά στην Ευρώπη το 2015, ολοκληρώθηκε 30 δλ. από την έναρξη του Τελικού του Champions League.

Ξεπούλησε σε 30 δλ. η νέα Ford Mustang

5.276 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2014)

Περισσότερα από 9.300 άτομα δήλωσαν ενδιαφέρον για παραγγελία των 1ων 500 νέων Ford Mustang κατά τη διάρκεια του Τελικού του UEFA Champions League, με τις 500 προεγγραφές να γίνονται μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε ότι πάνω από 9.300 ενδιαφερόμενοι δήλωσαν online την πρόθεσή τους να παραγγείλουν μία από τις πρώτες 500 νέες Ford Mustang που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του Τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Ford έλαβε τις πρώτες 500 εγγραφές για προ-παραγγελία μιας νέας Ford Mustang μέσα σε 30 δευτερόλεπτα από την έναρξη του ματς.Περιχαρής ο αντιπρόεδρος της Ford Ευρώπης, κος Roelant de Waard, δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζαμε ότι υπήρχε τεράστιος ενθουσιασμός για τον ερχομό της νέας Ford Mustang στην Ευρώπη, αλλά η ανταπόκριση κατά τη διάρκεια του Τελικού του UCL ήταν συγκλονιστική». Επιπλέον, δεν παρέλειψε να τονίσει: «Ήταν ένας πραγματικά ξεχωριστός τρόπος για το ξεκίνημα της Ford Mustang στην Ευρώπη». Οι 500 νέες Mustang μοιράστηκαν σε 20 χώρες. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Ford θα επικοινωνήσει με τους πελάτες κάθε χώρας οι οποίοι ήταν ταχύτεροι στη διαδικασία προ-παραγγελίας προκειμένου να τους ενημερώσει για την επιτυχία τους. Στη συνέχεια, κάθε πελάτης θα κληθεί σύντομα να ολοκληρώσει την παραγγελία του στο κατάστημα ενός εμπόρου.Διαθέσιμα ήταν τα μοντέλα fastback σε απόχρωση Race Red και convertible σε Magnetic Silver, και τα δύο συνοδευόμενα από ειδικό πακέτο. Οι πελάτες μπορούσαν επίσης να επιλέξουν το νέο κινητήρα 2.3 EcoBoost της Ford με πάνω από 309 PS και ροπή 407 Nm ή τον 5.0 V8, που θα αποδίδει πάνω από 426 PS με ροπή 529 Nm. Τα 500 αυτά μοντέλα θα διαθέτουν σύστημα συνδεσιμότητας και πλοήγησης SYNC 2 της Ford, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, Park Assist, μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, λεπτομέρειες χρωμίου και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Διαθέσιμo για προ-παραγγελία ήταν το μοντέλο fastback σε απόχρωση Race Red.

Διαθέσιμo για προ-παραγγελία ήταν το μοντέλο fastback σε απόχρωση Race Red.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
ΜΟΤΟ