Ξυλοκοπήθηκε επειδή διαμαρτυρήθηκε υπέρ των ΑμεΑ

2.995 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

Ο Δημήτρης Κλάδης πήγε να διαμαρτυρηθεί για παρκάρισμα πάνω σε διάβαση πεζών και ΑμεΑ και αντί να πουν συγνώμη και να φύγουν, τον βρήκαν, τον ξυλοκόπησαν και του έσπασαν το αυτοκίνητο.

Θύμα επίθεσης, διότι «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση σε οδηγό Ι.Χ. που έκλεινε διάβαση πεζών και ΑΜΕΑ έξω από υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς σε κεντρικό σημείο της Ζακύνθου προέβη σε καταγγελία στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο συμπολίτης μας, Δημήτρης Κλάδης.

Ο ίδιος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Όταν διαμαρτυρηθείς σε συτό στο νησί (ζούγκλα) των ψευτονταΐδων μπορεί να βρεθείς με σπασμένο αμάξι, πλευρά η και νεκρός! Τα δύο πρώτα έγιναν σήμερα.

Ο πρώτος μου επιτέθηκε με μπουνιές, μπροστά σε δεκάδες παρευρισκόμενους γιατί θεώρησε ότι δεν εμποδίζει κανέναν! Αφού έφαγε τα μούτρα του γιατί αναγκάστηκα να απαντήσω με απείλησε ότι θα με βρει.

Μετά από δύο ώρες μου την έπεσε ο γιος του με έναν μπράβο στην παραλιακή, με γυρισμένα μάτια! Σπάσανε το αμάξι και με χτυπούσαν μέσα στο αμάξι και οι δύο! Τσόκλανοι και κότες λυράτες! Δύο εναντίον ενός εγκλωβισμένου μέσα σε αυτοκίνητο.»

O Δημήτρης Κλάδης όπως μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω video είναι ευαισθητοποιημένος σε αυτά τα ζητήματα καθώς όπως αναφέρει έχει έναν ανηψιό καθηλωμένο σε καροτσάκι. Ο ίδιος σημείωσε πως θα κινηθεί με μηνύσεις εναντίον των ανθρώπων που τον ξυλοκόπησαν.


Πηγή: zantetimes.gr

Toyota
test center